mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Man reikia, kad būtų galima sustabdyti tam vartotojui gauti prieigą prie interneto

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 12, 2009, 07:40
Narys

Default Man reikia, kad būtų galima sustabdyti tam vartotojui gauti prieigą prie interneto

Hi there I am a student studijuoja informatika ir aš beveik apie mane pabaigos HND. Bet aš pakimba ant ko nors ir reikia pagalbos.

Čia yra mano padėtis man reikia, kad būtų galima sustabdyti tam vartotojui gauti prieigą prie interneto (jie turėtų būti tik galimybė naudotis vidaus ir išorės e-mail) ir kitų naudotojų, turėtų būti suteikta galimybė gauti pilną priėjimą prie interneto visais laikais .

Čia yra mano setup Aš einu į Active Directory "serverio DNS ir DHCP, taip pat įdiegtas į šį serverį turiu pridėti visus savo vartotojus ir grupes, ir mano DNS ir veikia ir taip yra mano DHCP. Aš taip pat įsteigė klientų kompiuteryje, kuriame veikia Windows XP Pro (tai yra dalis mano domenu ir visi vartotojai galės prisijungti prie domeno)

Aš taip pat naudojant smoothwall ugniasienės, kuri yra visiškai parengti ir darbą. Galiu Ping vidinio tinklo (kur mano serverio ir klientai), DMZ (mano serverio) ir išorinio tinklo (interneto)

So can anyone help me out, jei jums reikia daugiau informacijos Aš Atsakyti ASAP

Thanks for any help

Sean
Old Gegužė 12, 2009, 16:27
Donorų grupės

Default Man reikia, kad būtų galima sustabdyti tam vartotojui gauti prieigą prie interneto

Jei atmintis man, jei aš teisingai naudojamos darbo teko programinę įrangą, paleisti serverį, siekdama apriboti interneto naudojimą, po truputį naršyti po artimiausių man atėjo į mūsų naudojama programinė įranga yra http://www.codework-systems.com/bcontrol/ jei tai nieko panašaus jūs po

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old Gegužė 16, 2009, 14:24
Donorų grupės

Negali tai padaryti Windows?

Vartotojo abonemento leidimus?
Old Gegužė 16, 2009, 15:31
Narys

Dėkojame už jūsų Replys aš sužinojau, kaip tai padaryti. Man teko steigti Išeinantys mano užkardą nebenaudoti iš gauti prieigą prie interneto ir tik leidžiant jiems naudotis SMTP, IMAP ir POP.

Sean
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Naršyklės negali prieiti prie interneto baxlobs Naršyklėms & FTP Klientai 8 Lapkritis 11, 2008 16:54
Problemos, susijusios su prieiga prie interneto, kaip tik vartotojas paulC Windows "operacinės sistemos 10 3 sausis 2008 13:53
I Wanna Pasiskirstymo Mano diskų su naudotojo prieigos ameyjah Windows "operacinės sistemos 3 1 sausis 2008 11:56
Negali naudotis Internet Explorer marina_meggy Virus, Spyware & Security 13 16 liepa 2007 04:38
Ribojant prieigą prie interneto kingarjan Virus, Spyware & Security 12 Gegužė 18, 2007 16:23
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.