mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Man vajag, lai varētu apturēt dažas lietotājam iegūt pieeju internetam

Reply

Thread Tools
Old Maijs 12, 2009, 07:40
Loceklis

Default Man vajag, lai varētu apturēt dažas lietotājam iegūt pieeju internetam

Hi there Es esmu students mācās skaitļošanas un es esmu gandrīz beigās mani HND. Bet es esmu iestrēdzis par kaut ko un ir vajadzīga palīdzība.

Te ir mana situācija man ir nepieciešams, lai varētu apturēt dažas lietotājam iegūt pieeju internetam (tie ir tikai jābūt iespējai piekļūt iekšējiem un ārējiem e-pasts) un citu lietotājam ir jābūt iespējai pilnībā piekļūt internetam jebkurā laikā .

Te ir mans setup es esmu darba Active Directory serveri ar DNS un DHCP uzstādīta arī uz šo serveri, man ir pievienotas visas manas lietotājiem un grupām, un mans DNS ir izveidota un darbojas, un tā ir mana DHCP. Man ir arī izveidojusi klientu PC operētājsistēmu Windows XP PRO (tā ir daļa no mana domēna un visiem lietotājiem būtu iespēja pieteikšanās uz domēnā)

Es esmu arī izmantojot smoothwall ugunsmūris, kas ir pilnībā izveidota un darbu. Varu ping iekšējo tīklu (ja mana servera un klientiem), DMZ (mans web serveris), un ārējo tīklu (interneta)

Tātad var kāds man palīdzēt, ja jums nepieciešams vairāk informācijas es atbildi ASAP

Thanks for any help

Sean
Old Maijs 12, 2009, 16:27
Donors Group

Ja mana atmiņa kalpo mani pareizi, ja es mēdzu strādāt, mums bija gabals programmatūra, kas darbojas servera ierobežot interneta lietošanu, kad ir nedaudz sērfot apkārt tuvākais man nāca programmatūru, mēs izmantojām, ir http://www.codework-systems.com/bcontrol/ ja tas ir kaut kā jūs pēc tam

Mana sistēma: --

Processor (s):
Intel 2.4Ghz Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
RAM Operatīvā atmiņa:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
Bez preču zīmes Case un PSU @ 500 watt
Dzesēšana:
STOCK
Tīkla / Internets:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD un 15 collu LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old Maijs 16, 2009, 14:24
Donors Group

Tu nevari darīt to Windows?

User Account Permissions?
Old Maijs 16, 2009, 15:31
Loceklis

Paldies par jūsu replys es uzzināju, kā to izdarīt. Man bija izveidot mans izejošo par manu ugunsmūri, kas neļauj izmantot no iegūt pieeju internetam un vienīgais, kas ļauj tām piekļūt SMTP, IMAP un POP.

Sean
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.