![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there Es esmu students mācās skaitļošanas un es esmu gandrīz beigās mani HND. Bet es esmu iestrēdzis par kaut ko un ir vajadzīga palīdzība. Te ir mana situācija man ir nepieciešams, lai varētu apturēt dažas lietotājam iegūt pieeju internetam (tie ir tikai jābūt iespējai piekļūt iekšējiem un ārējiem e-pasts) un citu lietotājam ir jābūt iespējai pilnībā piekļūt internetam jebkurā laikā . Te ir mans setup es esmu darba Active Directory serveri ar DNS un DHCP uzstādīta arī uz šo serveri, man ir pievienotas visas manas lietotājiem un grupām, un mans DNS ir izveidota un darbojas, un tā ir mana DHCP. Man ir arī izveidojusi klientu PC operētājsistēmu Windows XP PRO (tā ir daļa no mana domēna un visiem lietotājiem būtu iespēja pieteikšanās uz domēnā) Es esmu arī izmantojot smoothwall ugunsmūris, kas ir pilnībā izveidota un darbu. Varu ping iekšējo tīklu (ja mana servera un klientiem), DMZ (mans web serveris), un ārējo tīklu (interneta) Tātad var kāds man palīdzēt, ja jums nepieciešams vairāk informācijas es atbildi ASAP Thanks for any help Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja mana atmiņa kalpo mani pareizi, ja es mēdzu strādāt, mums bija gabals programmatūra, kas darbojas servera ierobežot interneta lietošanu, kad ir nedaudz sērfot apkārt tuvākais man nāca programmatūru, mēs izmantojām, ir http://www.codework-systems.com/bcontrol/ ja tas ir kaut kā jūs pēc tam
| |||
| |||
| Tu nevari darīt to Windows? User Account Permissions?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Paldies par jūsu replys es uzzināju, kā to izdarīt. Man bija izveidot mans izejošo par manu ugunsmūri, kas neļauj izmantot no iegūt pieeju internetam un vienīgais, kas ļauj tām piekļūt SMTP, IMAP un POP. Sean |