menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Potrebujem, aby bol schopný zastaviť niektoré užívateľov od získania prístupu k internetu

Reply

Thread Tools
Old 12. mája 2009, 07:40
Člen Skupina

Default Potrebujem, aby bol schopný zastaviť niektoré užívateľov od získania prístupu k internetu

Ahoj som študent študuje výpočtovej a som skoro na konci mi HND. Ale ja som uviazol na niečo a potrebujú pomoc.

Tu je môj stav Potřebuji, aby bol schopný zastaviť niektoré užívateľov od získania prístupu k internetu (ktoré by malo byť možné získať prístup k internej a externej e-mail), a iných užívateľov by mala mať neobmedzený prístup k internetu až po celú dobu .

Tu je moje nastavenia som spustenie služby Active Directory a DNS server a DHCP tiež inštalovaná na tomto serveri som pridal všetky moje používateľov a skupín a môj DNS je hore a beh, a preto je môj DHCP. Tiež som nastavil recenzie PC s operačným systémom Windows XP PRO (je to súčasť mojej doméne a užívatelia sú schopní prihlásení do domény)

Som tiež pomocou smoothwall firewall, ktorý je plne nastaviť a fungovať. Som schopný ping vnútornú sieť (kde môj server a klienti sú), DMZ (môj webový server) a vonkajšie siete (internet)

Tak môže ktokoľvek, pomôžte mi, ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie budu odpoveď ASAP

Vďaka za pomoc

Sean
Old 12. mája 2009, 16:27
Darcu Skupina

Default Potrebujem, aby bol schopný zastaviť niektoré užívateľov od získania prístupu k internetu

Ak moje pamäť slúži mi správne, kde som pracoval sme kúsok softvér, ktorý beží na serveri s cieľom obmedziť používanie internetu potom, čo trochu surfovať po Najbližšie som prišiel na softvér sme použili na http://www.codework-systems.com/bcontrol/ v prípade, že sa niečo podobného ste po

Môj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základná doska:
ACER EG31M
Pamäť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubný
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové veci a psov @ 500 watt
Chladenie:
STOCK
Sieť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operačný systém (y):
Triple Zavádzacia - Windows Vista Ultima
Old 16. mája 2009, 14:24
Darcu Skupina

Nemožno to budete robiť vo Windows?

Privilégiá používateľského účtu?

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 16. mája 2009, 15:31
Člen Skupina

Ďakujeme za vašu replys som zistil, ako na to. Musel som nastaviť moje odchádzajúce na môj firewall prestať používať od získania prístupu na internet a umožní im prístup k SMTP, IMAP a POP.

Sean
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.