![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj som študent študuje výpočtovej a som skoro na konci mi HND. Ale ja som uviazol na niečo a potrebujú pomoc.
Tu je môj stav Potřebuji, aby bol schopný zastaviť niektoré užívateľov od získania prístupu k internetu (ktoré by malo byť možné získať prístup k internej a externej e-mail), a iných užívateľov by mala mať neobmedzený prístup k internetu až po celú dobu . Tu je moje nastavenia som spustenie služby Active Directory a DNS server a DHCP tiež inštalovaná na tomto serveri som pridal všetky moje používateľov a skupín a môj DNS je hore a beh, a preto je môj DHCP. Tiež som nastavil recenzie PC s operačným systémom Windows XP PRO (je to súčasť mojej doméne a užívatelia sú schopní prihlásení do domény) Som tiež pomocou smoothwall firewall, ktorý je plne nastaviť a fungovať. Som schopný ping vnútornú sieť (kde môj server a klienti sú), DMZ (môj webový server) a vonkajšie siete (internet) Tak môže ktokoľvek, pomôžte mi, ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie budu odpoveď ASAP Vďaka za pomoc Sean |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ak moje pamäť slúži mi správne, kde som pracoval sme kúsok softvér, ktorý beží na serveri s cieľom obmedziť používanie internetu potom, čo trochu surfovať po Najbližšie som prišiel na softvér sme použili na http://www.codework-systems.com/bcontrol/ v prípade, že sa niečo podobného ste po
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nemožno to budete robiť vo Windows?
Privilégiá používateľského účtu?
|
|
|||
|
|||
|
Ďakujeme za vašu replys som zistil, ako na to. Musel som nastaviť moje odchádzajúce na môj firewall prestať používať od získania prístupu na internet a umožní im prístup k SMTP, IMAP a POP.
Sean |