мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Требао бих бити у стању зауставити одређени корисник из добијање приступа Интернету

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12 сви 2009, 07:40
Мембер Гроуп

Default Требао бих бити у стању зауставити одређени корисник из добијање приступа Интернету

Хи тхере Ја сам студент студира рачунарство и ја сам скоро на крају ми ХНД. Али ја сам заглави на нешто и треба помоћ.

Ово је моја ситуација ми је потребно да бисте могли престати одређени корисник из узимајући приступ интернету (само они треба да буду у могућности да приступи на унутрашње и спољне е-маил) и други корисник би требао бити у могућности да имају потпуни приступ интернету у сваком тренутку .

Ово је моја постава сам покренете Ацтиве Дирецторы серверу са ДНС и ДХЦП такође инсталиран на овом серверу сам додао све моје корисницима и групама и моје ДНС је горе и трчање и тако ми је ДХЦП. Имам исто тако поставити ПЦ клијенте са системом Уиндоус КСП Про (то је део моје домена и сви корисници су у могућности за Приступ за домен)

Такође сам помоћу смоотхуалл заштитни зид који је у потпуности постављање и рад. Ја сам у могућности да пинг интерне мреже (где је мој сервер и клијенти су), у ДМЗ (мој уеб сервер) и спољне мреже (интернет)

Значи може било ко помоћ мене вањска страна ако треба било какве додатне информације ћу одговор АСАП

Хвала за било какву помоћ

Сеан
Old 12 сви 2009, 16:27
Донаторска Група

Default Требао бих бити у стању зауставити одређени корисник из добијање приступа Интернету

Ако је моја меморија слузи ми где сам исправно користи за рад имали смо комад софтвера који се покрећу на серверу за ограничавање употребе интернета, након што је мало сурфати около најблиззи сам дошао до софтвера користили смо се хттп://ууу.цодеуорк-сыстемс.цом/бцонтрол/ Ако је то било као да се након

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Old 16 сви 2009, 14:24
Донаторска Група

Не могу ти то у систему Уиндоус?

Дозволе корисничких рачуна?
Old 16 сви 2009, 15:31
Мембер Гроуп

Тханкс фор ыоур реплыс Открио сам како да то урадите. Морао сам поставити мој одлазни на мој фиреуалл да престану са коришћењем узимајући приступ интернету, а тек допуштајући им приступ СМТП, ИМАП и ПОП.

Сеан
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Броусери не могу приступити интернету бакслобс Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 8 11 новембар 2008 16:54
Проблеми са приступом интернету као ограничен корисник паулЦ Уиндоус Оператинг Сыстемс 10 3 јануар 2008 13:53
Желим партиције Мы Дривес са различитим Усер Аццесс амеыјах Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 1 јануар 2008 11:56
Не у могућности за приступ Интернет Експлорер марина_меггы Вирус, Спыуаре и безбедност 13 16. јула 2007 04:38
Ограничавање приступа интернету кингарјан Вирус, Спыуаре и безбедност 12 18 мај 2007 16:23
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц