![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba ben bir öğrenci bilgisayar eğitim ve yaz sonunda Ben neredeyse at HND. Ama ben bir şey ve yardım takılıyorum duyuyorum. İnternet erişim elde belirli kullanıcı durdurmak gerek İşte ihtiyacım var durum (sadece erişmek için iç ve dış e-posta) ve diğer kullanıcı her zaman internete tam erişim hakkına sahip gerekir gerekir . Burada bir DNS ve DHCP ile aktif dizin sunucusu da bu sunucuya ben bütün kullanıcılar ve gruplar ve DNS eklediğiniz yüklü kullanıyorum benim kurgusunda ayakta ve çalışıyor ve benim DHCP olduğunu. Ayrıca PRO (benim alanının bir parçası ve tüm kullanıcı XP, etki alanına oturum açma edebiliyoruz) istemciler Windows çalıştıran kurarlar Ben de tam olarak ayarlandı ve iş smoothwall bir güvenlik duvarı kullanıyorum. Ben iç ağ Ping mümkün pm (burada benim sunucu ve istemci olsun), the DMZ (web sunucusu) ve dış ağ (internet) Eğer ben ASAP cevap olacak daha fazla bilgi gerekiyor Yani herkes bana yardımcı olabilir Thanks for any help Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer hafıza bana hizmet doğru nerede biz, ben kullanılan yazılım geldi sahip yakın çevresindeki küçük bir sörf sonra yazılımının bir parçası olan sunucu üzerinde çalışan internet kullanımını kısıtlamak için vardı iş için kullanılan at http://www.codework-systems.com/bcontrol/ Eğer sizin gibi bir şey olduğunu sonra
| |||
| |||
| Değil Windows bu yapabilir miyim? Kullanıcı Hesabı İzinleri?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Sizin replys i sayesinde nasıl yapmak öğrendim. Ben güvenlik duvarı kullanarak ve internet erişim elde yalnızca SMTP, IMAP ve POP erişimi sağlayan kimden durdurmak için giden kurmak zorunda kaldım. Sean |
![]() |
|
| Bookmarks |