![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт ось я студент, учень обчислювальні і я майже в кінці мені HND. Але я застряг на щось і потребує допомоги. Ось моя ситуація мені потрібно бути в змозі зупинити певні користувачем отримання доступу до Інтернет (тільки вони повинні мати доступ до внутрішньої і зовнішньої електронної пошти), а інший користувач повинен мати можливість отримати повний доступ до інтернету в будь-який час . Ось моя настройка Я йду активних каталогів сервера з DNS і DHCP також встановлений на цьому сервері я додав всі мої користувачі та групи і мої DNS запущений і працює і мій DHCP. Я також створив клієнтам ПК під управлінням Windows XP Pro (вона є частиною мого домену і всі користувачі мають можливість для входу в домен) Я також використовую SmoothWall брандмауер, який повністю створені і працюють. Я можу пінговать внутрішню мережу (де мій сервер і клієнт), DMZ (мій веб-сервер) і зовнішньою мережею (Інтернет) Так може хто-небудь допомагати мені, якщо Вам потрібно більше інформації Я відповім ASAP Спасибо за будь-яку допомогу Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо пам'ять мені не зраджує, де я працював у нас був частиною програмного забезпечення, які виконуються на сервері, щоб обмежити використання Інтернету, після того як трохи гуляти по найближчим я прийшов до програмного забезпечення ми використовували, в http://www.codework-systems.com/bcontrol/ якщо це все, як ви після
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не можете зробити це в Windows? Облікових записів дозволів?
|
| |||
| |||
| Спасибо за ваше Replys я зрозумів, як це зробити. Мені потрібно було встановлювати вихідні на мій брандмауер, щоб припинити використання з отриманням доступу до Інтернету, і тільки дозволить їм отримати доступ до SMTP, IMAP і POP. Sean |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Браузер не можете отримати доступ до Інтернету | baxlobs | Веб-браузери & FTP-клієнти | 8 | 11 листопада 2008 16:54 |
| Проблеми з доступом до Інтернет в якості користувача з обмеженими правами | paulC | Операційні системи Windows | 10 | 3 січня 2008 13:53 |
| I Want To розділів Мої диски з іншим користувачем доступу | ameyjah | Операційні системи Windows | 3 | 1 січня 2008 11:56 |
| Не має доступу до Internet Explorer | marina_meggy | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 13 | 16 липня 2007 04:38 |
| Обмеження доступу в Інтернет | kingarjan | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 12 | 18 травня 2007 16:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |