![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, аз наскоро имаше рестартирате компютъра ми напълно .. но сега, клавиатурата е .. Е, "в пълен безпорядък" .. така да се каже. Ако бях на смени и след това натиснете клавиша за да получите @ подпишат, че един от тези: "вместо това. Така че, за да получите @ Трябва да натиснете смени и" 2 "ключ (който трябва да даде") вместо това. И също така, ако натиснете клавиш, за да получите # подпишат, ще получа \ вместо това, и в момента, аз имам не намери какво друго бутон, ще ми даде знак, което искам. Ако натиснете клавиша за промяна и че за да получи ~ ... вместо да получа | .. и да се получи ~ Трябва да натиснете клавиша за промяна и че под избягат, с 3 различни малки признаци на. ... има натоварвания от тези неща .. неговите всички побъркани .. и тя не го моя майки Лаптоп също. Някаква идея как да сортирате това? Наздраве, Аден |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е така, защото вашата клавиатура е настроен на САЩ не е Великобритания.
| |||
| |||
| Цитат:
И не мога да не се виждат EN бутона: ( |
|
| |||
| |||
| Ако сте с Windows XP отидете в проекта / настройки / контролен панел. След това кликнете (или двойно кликване) Регионални и езикови опции икона. Смяна на всички варианти на английски (Обединеното кралство). |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Благодаря отново. Аден |
|
| |||
| |||
| Да, какво има за цел да се случи. Радвам се сортират. Дейв. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| те, когато бях на четене, че аз бях като Уот на hech от 2 ключ е на 4 @ подпишат, но те thts Wi Дейв
| |||
| |||
| Цитат:
мина прави същото нещо, но Незнам изглед на настолен компютър |
|
| |||
| |||
| ох Опитах на XP нещо, което беше обяснено по-горе и то работник |
|
| |||
| |||
| PLZ ми помогне клавиатурата ми ключовете на моя лаптоп са побъркани като, ако натиснете sshift 2 показва, че "има много ключове като това аз проверих ми клавиатура е британски английски (по подразбиране) аз имам изглед windos |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам нужда от помощ ми клавиатура Всички бутони са побъркани | vj00 | Windows операционни системи | 2 | 13-ти септември 2009 06:14 |
| Ie7 в XP. всички бутони и ленти с инструменти липсващи | Изменение | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 7 юни 2009 00:03 |
| Клавиатура побъркани | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 9 | 8 Март 2008 16:31 |
| Моята клавиатура е объркано | Hyp3r грухтя | Windows операционни системи | 3 | 19 Дек 2007 19:26 |
| Клавиатура Конфигурация - Настройка Logitech Клавиатура в Windows | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 3 | 16 май 2007 06:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |