![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobře, jsem nedávno měl můj počítač úplně vynulovat .. ale teď, klávesnice je .. i, 'Topsy turvy' .. abych tak řekl. Pokud i poté stiskněte Shift a klíčem k získání @ znamení, že se jeden z těchto: "místo. Takže získat @ Musím stiskněte Shift a'2 'klíč (které by měly") místo toho. A také, pokud i po stisknutí tlačítka dostat # podepsat, i dostat \ místo, a v okamžiku, kdy jsem zjistil, není to, co ostatní tlačítka budou dej mi znamení, chci. Pokud i tiskové posun a že klíčem k získání ~ ... místo i získat | .. a získat ~ jsem stisknout posunu a že klíč pod uniknout, s 3 různé malé známky on. ... existuje spousta těchto věcí .. všechny jeho neuspořádaný .. a je to jeden můj matky Laptop taky. Máte ponětí, jak lze řadit i to? Nazdraví, Aden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to proto, že je klávesnice nastavena na USA není ve Velké Británii.
| |||
| |||
| Citace:
A žádný nevidím EN tlačítka: ( |
|
| |||
| |||
| Pokud používáte systém Windows XP přejděte do Start / Nastavení / Ovládací panely. Pak klikněte na (nebo dvojklikem) Místní a jazykové nastavení ikonu. Změnit všechny možnosti, jak angličtina (Spojené království). |
|
| |||
| |||
| Citace:
Díky znovu. Aden |
|
| |||
| |||
| Jasně, že to, co znamená to nestane. Jsem rád, že je to setříděno. Dave. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo, když jsem byl čtení jsem byl rád, že co se hech na 2 klíče 4 na znak @, ale ya thts wi dave
| |||
| |||
| Citace:
důl dělá totéž, ale im na průhled na plochu pc |
|
| |||
| |||
| oh Snažil jsem se xp to, co bylo vysvětleno dříve, a to fungovalo |
|
| |||
| |||
| plz help me Tlačítka klávesnice mi na mém notebooku panuje chaos jako v případě tiskové sshift +2 ukazuje "existuje mnoho klíčů takhle Podíval jsem se na klávesnici je britská angličtina (výchozí) jsem windos vista |