![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, είχε πρόσφατα επαναφέρετε τον υπολογιστή μου εντελώς .. αλλά τώρα, το πληκτρολόγιο είναι .. καλά, «topsy turvy '.. για να το πω έτσι. Αν θ στροφή και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο για να αποκτήσετε το σύμβολο @, το κάνει ένα από αυτά: "αντί. Λοιπόν για να πάρετε μια i @ πρέπει να πατήσετε στροφή και το« 2 »πλήκτρο (το οποίο θα πρέπει να δώσει") αντί. Και επίσης, αν μου πατήστε το πλήκτρο # για να το υπογράψει, να πάρω \ αντί, και αυτή τη στιγμή, δεν έχω βρεθεί ό, τι άλλο το κουμπί, θα μου δώσει το σημείο που θέλω. Αν πατήστε το πλήκτρο στροφή και ότι για να πάρετε μια ~ ... αντί να πάρω | .. και για να πάρετε μια ~ i πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο μετατόπισης και κάτω διαφυγής, με 3 διαφορετικά σημεία για τις μικρές. ... υπάρχουν φορτία αυτά τα πράγματα .. όλα την θάλασσα .. και αυτή, η μητέρα μου μία πολύ Laptop. Κάθε ιδέα για το πώς μπορούμε να το θ? Cheers, Aden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι επειδή το πληκτρολόγιό σας έχει οριστεί σε ΗΠΑ δεν ΗΒ.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Και δεν μπορώ να μην δείτε ένα κουμπί EN: ( |
|
| |||
| |||
| Εάν εκτελείτε τα Windows XP υπεισέλθω σε έναρξη / ρυθμίσεις / πίνακας ελέγχου. Στη συνέχεια, κάντε κλικ (ή διπλό κλικ) και Περιφερειακού Γλώσσα επιλογές εικονίδιο. Αλλάξτε όλες τις επιλογές σε Αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο). |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ευχαριστώ και πάλι. Aden |
|
| |||
| |||
| Ναι, αυτό είναι που έχει να συμβεί. Χαίρομαι που είναι ταξινομημένο. Dave. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya όταν ήμουν ανάγνωση θα ήμουν σαν wat hech το κλειδί είναι η 2 η 4 @ υπογράψει αλλά ήδη thts wi dave
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
μου κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά im σε μακρινή θέα σε ένα desktop pc |
|
| |||
| |||
| Ω Προσπάθησα το xp πράγμα που εξηγήθηκε πριν και αυτό έλυσα |
|
| |||
| |||
| plz βοήθησε Τα πλήκτρα του πληκτρολογίου μου στο lap-top μου μπέρδεμα ήθελα αν Τύπου sshift 2 δείχνει ότι "υπάρχουν πολλά κλειδιά, όπως αυτό έλεγξα το πληκτρολόγιό μου είναι Αγγλικά Η. (default) έχω windos vista |