![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eto, ja u zadnje vrijeme moj računalo je u potpunosti vratiti .. ali sada, tipkovnica .. dobro, "naopaki" .. da tako kažemo. Ako ja, a zatim pritisnite Shift tipku kako bi dobili znak @, čini jedan od ovih: "umjesto. Tako da dobijete @ sam da pritisnete shift i'2 'ključ (koji bi trebao dati") umjesto. I isto tako, ako i pritisnite tipku da biste dobili znak #, i motorizirati se \ umjesto, a trenutno nisam doznao što drugi gumb će mi dati znak želim. Ako ja pritisnite Shift i tipku za to dobiti ... ~ umjesto toga ja dobiti | .. i da bi dobili ~ imam pritisnuti tipku shift i da pobjegne ispod, sa 3 različite male znakove dana. ... postoje opterećenja od tih stvari .. svim svojim messed up .. i to ga čini jednim moje majke Laptop previše. Bilo koji ideja kako Ja mogu razvrstati ovo? Klicati, Aden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je zato što tipkovnici je postavljen da SAD nisu u Velikoj Britaniji.
| |||
| |||
| Quote:
I ne ja ne mogu vidjeti EN button: ( |
|
| |||
| |||
| Ako koristite Windows XP idite na Start / Postavke / Upravljačka ploča. Zatim kliknite na (ili dvostruki klik) Regionalni i Jezik Opcije ikona. Promijeni sve opcije na engleski (Velika Britanija). |
|
| |||
| |||
| Quote:
Hvala opet. Aden |
|
| |||
| |||
| Da, to je ono što je značilo da se dogoditi. Drago mi je razvrstan. Dave. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya kad sam bio čitanje ja je bila poput wat je hech 2 ključa je 4, ali u znak @ ya thts Wi Dave
| |||
| |||
| Quote:
mina radi istu stvar, ali im na temelju vidik radna površina pc |
|
| |||
| |||
| oh ja pokušao xp stvar koja je objasnio prije pa to izrađen |
|
| |||
| |||
| plz pomoć mene moj tipkovnica tipke na moj laptop se zabrljati poput ako pritisnete sshift 2 pokazuje "postoje mnoge tipke ovako ja obuzdan moj tipkovnica UK Engleski (default) ja imati vidik windos |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebam pomoć Moj Tipkovnica Tipke su All Messed Up | vj00 | Windows Operating Systems | 2 | 13 rujan 2009 06:14 |
| IE7 u xp. svi gumbi alatne trake i nestale | Chang | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 7. lipnja 2009 00:03 |
| Keyboard messed up | ashaiba | General Hardware Chat | 9 | 8. ožujak 2008 16:31 |
| Moja tipkovnica Messed up | Hyp3r roktati | Windows Operating Systems | 3 | 19. prosinac 2007 19:26 |
| Konfiguracija Keyboard - Keyboard Logitech Postavljanje u Windowsima | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 3 | 16. svibanj 2007 06:31 |
| Thread Tools | |
| |