![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Oké, a közelmúltban a számítógépet reset teljesen .. De most, a billentyűzet is .. Nos, "feje tetejére állított '.. hogy úgy mondjam. Ha műszak, majd nyomja meg a gombot, hogy a @ jel, ez az egyik: "helyett. Szóval, hogy van egy @ van a sajtóval és a váltást a" 2 "gomb (ami kell") helyett. És azt is, ha a gombot, hogy a # jel, hogy tudom a \ helyett, és abban a pillanatban, még nem derült ki, hogy milyen más gomb adj jel akarok. Ha műszak, és nyomjuk meg a gombot, hogy a ~ ... ehelyett kapok | .. és kap egy ~ van, a sajtóval és a shift gombot, hogy a menekülés alatt, a 3 különböző apró jelét. ... van egy csomó ezeket a dolgokat .. az összes hírnök megjelöl .. és azt, hogy egy anya Laptop én is. Van ötlete, hogyan lehet ezt a sort? Cheers, Aden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez azért van, mert a billentyűzet meg az USA-ba nem brit.
| |||
| |||
| Idézet:
És nem látom a HU gomb: ( |
|
| |||
| |||
| Ha Windows XP bemegy a Start / Beállítások / Vezérlőpult. Ezután kattintson (vagy dupla kattintással) a Területi és nyelvi beállítások ikonra. Változás az összes lehetőséget az angol (Egyesült Királyság). |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Köszönet újra. Aden |
|
| |||
| |||
| Igen, ez azt jelentette, hogy mi fog történni. Örülök, hogy válogatni. Dave. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya, amikor olvastam, hogy én, mint a wat hech a 2 kulcs 4 a @ jel, de ya thts wi dave
| |||
| |||
| Idézet:
enyém ugyanazt teszi, de im-ra kilátás egy asztali pc |
|
| |||
| |||
| oh próbáltam az xp dolog, hogy elmagyarázta előtt és ez munkás |
|
| |||
| |||
| plz segítsen nekem én nyilakat az én-m laptop van zavarodva, mint ha a sajtó sshift 2 azt mutatja, "sokan vannak szabályok, mint az ezt megnéztem én billentyűzet brit angol (alapértelmezett) nekem van windos vista |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| I Need Help billentyűzet gombjai Are My All zavarodva | vj00 | A Windows operációs rendszerek | 2 | Szeptember 13, 2009 06:14 |
| IE7 az XP. Minden gomb és eszköztárak hiányoznak | chang | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 7. június 2009 00:03 |
| Billentyűzet hírnök megjelöl | ashaiba | Általános fémáru Chat | 9 | 8. március 2008 16:31 |
| Saját billentyűzet hírnök megjelöl | Hyp3r grunt | A Windows operációs rendszerek | 3 | 19. december 2007 19:26 |
| Billentyűzet Konfiguráció - Logitech billentyűzet beállítása a Windows | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 3 | 16. május 2007 06:31 |
| Téma eszközök | |
| |