![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אוקיי, אני לאחרונה היה לי את המחשב מחדש לגמרי .. אבל עכשיו, המקלדת היא .. ובכן, 'topsy turvy' .. כביכול. אם אני הקש SHIFT ולאחר מכן על מקש כלשהו כדי לקבל את @ לחתום, האם זה אחד מאלה: "במקום. אז כדי לקבל @ אני צריך את הקש SHIFT ו'2 'מפתח (שאמור לתת") במקום. כמו כן, אם אני לוחץ על מקש # כדי לקבל את השלט, אני מקבל \ במקום, ו בשלב זה, אני עדיין לא מצאו את מה כפתור אחר ייתן לי את השלט אני רוצה. אם אני הקש SHIFT וכי המפתח לקבל ~ ... במקום זאת אני מקבל | .. וכדי לקבל ~ אני חייב הקש SHIFT וכי המפתח מתחת להימלט, עם 3 שונים על סימנים קטנים. ... יש המון דברים כאלה .. את כל messed up .. והיא עושה את זה אחת האמהות שלי Laptop מדי. יש לך מושג איך אני יכול למיין את זה? Cheers, עדן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה בגלל המקלדת שלך מוגדר ארה"ב לא בריטניה.
| |||
| |||
| ציטוט:
ולא, אני לא יכול לראות EN כפתור: ( |
|
| |||
| |||
| אם אתה מפעיל את Windows XP נכנס התחל / הגדרות / לוח הבקרה. לאחר מכן קליק (או קליק כפול) אפשרויות אזור ושפה סמל. שנה את כל האפשרויות אנגלית (בריטניה). |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
שוב תודה. עדן |
|
| |||
| |||
| כן, זה מה זה אמור לקרות. אני שמח שזה מיון. דייב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אותך כאשר קראתי את זה הייתי כמו wat את hech את המפתח 2 הוא 4 אבל את @ לחתום לך thts Wi דייב
| |||
| |||
| ציטוט:
שלי עושה את אותו הדבר אבל על im Vista במחשב שולחני |
|
| |||
| |||
| הו ניסיתי XP כי הדבר היה לפני הסביר וזה עבד |
|
| |||
| |||
| plz help me מקשי המקלדת שלי על הנייד שלי הם הסתבכו כמו הקש 2 אם sshift זה מראה "ישנם מפתחות רבים כמו זה בדקתי את המקלדת היא אנגלית בריטית (ברירת המחדל שלי) יש לי Vista windos |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני צריך את העזרה שלי הם מקשי מקלדת All Messed Up | vj00 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 13 ספטמבר 2009 06:14 |
| ב IE7 XP. כל סרגלי הכלים חסרים כפתורים ו | Chang | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 7 יוני 2009 00:03 |
| לוח מקשים messed up | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 8 מרץ 2008 16:31 |
| אזור Keyboard היא Messed up | Hyp3r grunt | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 19th דצמבר 2007 19:26 |
| תצורת מקלדת - Logitech התקנת לוח מקשים ב-Windows | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 16th May 2007 06:31 |
| שרשרת כלים | |
| |