![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš neseniai mano kompiuterį iš naujo visiškai .. bet dabar, klaviatūra .. gerai, "aukštyn kojomis" .. taip kalbėti. Jei aš ir tada paspauskite klavišus SHIFT klavišą gauti @ ženklas, jis vienas iš šių: "vietoj. Taigi, norint gauti @ turiu paspausti" Shift "ir" 2 "klavišą (kuris turėtų būti") instead. Taip pat, jei aš paspauskite mygtuką gauti ženklas #, I get a \ vietoj, o šiuo metu, aš ne sužinojau, kas kitas mygtukas duos man Registruotis Aš noriu. Jei aš paspauskite SHIFT klavišą ir kad gauti ~ ... o man | .. ir gauti ~ turiu paspausti SHIFT ir, kad po išėjimo klavišas, su 3 skirtingų mažas ženklai. ... yra krovinių šiuos dalykus .. its all messed up .. ir tai viena mano motinos Laptop per. Bet idėja, kaip aš galiu rūšiuoti tai? Cheers, Adenas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai todėl, kad klaviatūra yra nustatyta, kad JAV ne JK.
| |||
| |||
| Citata:
Ir ne aš nematau LT mygtukas: ( |
|
| |||
| |||
| Jei dirbate Windows XP, eikite į Start / Settings / Control Panel. Paspauskite (arba du kartus paspauskite) Regiono ir kalbos parinktys. Pakeisti visą puslapį į anglų (Jungtinė Karalystė). |
|
| |||
| |||
| Citata:
Thanks again. Adenas |
|
| |||
| |||
| Yeah, that's what reiškia, kad taip atsitiktų. Glad to nic nie surūšiuoti. Dave. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ya, kai buvo svarstymas jį buvau kaip Wat hech 2 raktas yra 4 @ ženklas, bet J. thts Wi Dave
| |||
| |||
| Citata:
mano daro tą patį, bet jiems ant Vista Desktop PC |
|
| |||
| |||
| Oh Bandžiau XP dalykas, kad buvo paaiškinta anksčiau, ir jis veikė |
|
| |||
| |||
| PLZ help me mano klaviatūros klavišų yra mano nešiojamas sujaukė pavyzdžiui, jei spauda sshift 2 jis rodo "Yra daug raktus kaip aš patikrinti savo klaviatūra uk anglų (numatytasis), turiu windos Vista |