![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Labi, es nesen bija mana datora reset pilnīgi .. bet tagad, tastatūra tiek .. labi, "Topsy turvy" .. tik runāt. Ja es nospiediet SHIFT un pēc tam taustiņu, lai iegūtu @ zīmi, tas nav viens no šiem: "instead. Tad, lai saņemtu @ man nospiediet SHIFT un" 2 "atslēgu (kas jāpiešķir") vietā. Kā arī, ja es nospiediet taustiņu, lai iegūtu # zīme, i get \ vietā un tajā brīdī, es neesmu atradis, ko citi poga dod man zīmi vēlos. Ja es nospiediet SHIFT un ka vadošais iegūt ~ ... vietā man | .. un saņemt ~ man nospiediet SHIFT un ka vadošais zem escape, ar 3 dažādiem maziem apzīmējumu. ... ir slodzes šīm lietām .. tās visas messed up .. un tas ir viens mans mātes Laptop too. Jebkura doma, kā es varu sakārtot šo? Cheers, Aden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir tāpēc, ka Jūsu tastatūra ir iestatīts uz ASV nav UK.
| |||
| |||
| Quote:
Un neviens i nevar redzēt EN pogu: ( |
|
| |||
| |||
| Ja jums ir Windows XP ieiet start / uzstādījumi / kontroles panelis. Pēc tam noklikšķiniet uz (vai dubultklikšķis) Reģionālās un valodu opcijas ikonas. Mainīt visas iespējas, lai angļu (United Kingdom). |
|
| |||
| |||
| Quote:
Thanks again. Aden |
|
| |||
| |||
| Jā, tas ko ir paredzēts notikt. Priecīgs tas ir sašķirots. Dave. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya, kad es lasīju tā man bija kā wat hech 2 atslēgu 4 @ zīmi, bet ya thts wi Dave
| |||
| |||
| Quote:
mans tas pats, bet im uz Vista desktop pc |
|
| |||
| |||
| oh Es mēģināju xp lieta, kas tika paskaidrots iepriekš, un tā strādāja |
|
| |||
| |||
| plz help me manas tastatūras taustiņus uz manu portatīvo datoru ir messed līdzīgi, ja prese sshift 2 tas liecina "Ir daudz taustiņi kā šis piereģistrējos manas klaviatūras ir uk angļu (default) i ir windos vista |
![]() |
|
| Bookmarks |