![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Dobrze, w ostatnim czasie mój komputer zresetować całkowicie .. ale teraz, klawiatura jest .. dobrze, "wywrócony góry nogami" .. że tak powiem.
Jeśli zmiany, a następnie naciśnij klawisz, aby uzyskać znak @, to jeden z tych: "zamiast. Więc aby uzyskać @ mam nacisnąć Shift i'2 'klucza (co powinno dać") zamiast. A także, jeśli i naciśnij klawisz, aby uzyskać znak #, I get a \ zamiast, jak i na chwilę, i nie dowiedział się, jakie inne przycisku daje mi znak i wanna. Jeśli i naciśnij Shift i że kluczem do uzyskania ~ ... I zamiast się | .. i dostać ~ mam nacisnąć klawisz Shift, a pod ucieczki, z 3 różnych znaków na małe. ... jest wiele takich rzeczy .. jej wszystkich messed up .. i to nie jeden mojej matki Laptop zbyt. Każdy pomysł, jak mogę tego rodzaju? Cheers, Aden |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To z powodu klawiatury jest ustawiona na USA nie Wielkiej Brytanii.
|
|||
|
|||
|
Cytat:
A no i nie może znaleźć przycisku PL: ( |
|
|
|||
|
|||
|
Jeśli korzystasz z systemu Windows XP przejdź do start / ustawienia / panelu sterowania.
Następnie kliknij (lub kliknij dwukrotnie) Opcje regionalne i językowe ikony. Zmień wszystkie opcje Angielski (Wielka Brytania). |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Jeszcze raz dziękujemy. Aden |
|
|
|||
|
|||
|
Tak, to co ma się wydarzyć.
Glad to posortowane. Dave. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ya kiedy czytał to i was like wat w hech 2 klucz 4 @ podpisać ale ya thts wi dave
|
|||
|
|||
|
Cytat:
moja robi to samo, ale im na Vista na komputerach typu desktop |
|
|
|||
|
|||
|
oh
Próbowałem xp, co było wcześniej wyjaśnione i to zadziałało |
|
|
|||
|
|||
|
plz help me
mój klawiszy klawiatury w moim laptopie jest pomieszane jak w przypadku prasy +2 sshift pokazuje "istnieje wiele kluczy, jak to sprawdziłem moje klawiatury UK Angielski (domyślnie) mam windos Vista |