![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, am avut recent reiniţializaţi calculatorul meu complet .. dar acum, tastatura este .. Ei bine, "talmeş balmeş" .. deci de a vorbi. Dacă i Apăsaţi SHIFT si apoi tasta de a obtine @ semneze, n-are unul din aceste: "în loc. Deci, pentru a obţine o @ i trebuie să apăsaţi Shift şi de'2 'cheie (care ar trebui să acorde") în loc. Şi, de asemenea, dacă i apăsaţi tasta pentru a obţine # semn, I a lua un \ loc, şi în momentul de faţă, nu am aflat ce alt buton va da-mi semn vreau. Dacă i apăsaţi tasta Shift şi că pentru a obţine o ~ ... locul I a lua un | .. şi pentru a obţine o ~ i trebuie să apăsaţi tasta Shift şi că sub scape, cu 3 mici semne pe diferite. ... există sarcini de aceste lucruri .. sa incurcat toate .. şi el nu o prea-mi mamele Laptop. Orice idee cum pot acest fel? Noroc, Aden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este pentru că tastatura este setat pentru a SUA nu Marea Britanie.
| |||
| |||
| Citat:
Şi nici nu pot vedea un buton RO: ( |
|
| |||
| |||
| Dacă executaţi Windows XP merge în start / setările / panoul de control. Apoi, faceţi clic pe (sau dublu-clic) Opţiuni regionale şi lingvistice icoana. Schimbaţi toate opţiunile de engleză (Regatul Unit). |
|
| |||
| |||
| Citat:
Mulţumesc încă o dată. Aden |
|
| |||
| |||
| Da, asta e ceea ce se doreşte să se întâmple. Mă bucur că este sortate. Dave. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eu când am citit-o a fost ca am fost wat de hech de 2 cheie este de 4 la semn @ dar tine thts WI Dave
| |||
| |||
| Citat:
a mea face acelaşi lucru, dar im on Vista pe un PC desktop |
|
| |||
| |||
| oh Am încercat lucru XP care a fost explicat mai înainte şi it worked |
|
| |||
| |||
| plz ajută-mă tastele tastaturii mele pe laptop-ul meu sunt încurcătură ca 2 de presă în cazul în sshift aceasta arată că sunt "cu cheile de multe ca asta am verificat meu tastatură este limba engleză UK (implicit) Eu am Vista fereastrã |
![]() |
|
| Marcaje |