![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre, som nedávno mal môj počítač úplne vynulova .. ale teraz, klávesnica je .. i, 'Tops turva' .. aby som tak povedal. Ak aj potom stlačte Shift a kľúčom k získaniu @ znamenie, že sa jeden z týchto: "miesto. Takže získať @ Musím stlačte Shift a'2 'kľúč (ktoré by mali") namiesto toho. A tiež, ak aj po stlačení tlačidla dostat # podpísať, aj dostat \ miesto, a v momente, keď som zistil, nie je to, čo ostatné tlačidlá budú daj mi znamenie, chcem. Ak aj tlačové posun a že kľúčom k získaniu ~ ... miesto i získať | .. a získať ~ som stlačiť posunu a že kľúč pod uniknúť, s 3 rôzne malé známky on. ... Existuje veľa týchto vecí .. všetky jeho neusporiadaný .. a je to jeden môj matky Laptop taky. Máte predstavu, ako možno radiť aj to? Nazdraví, Aden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to preto, že je klávesnica nastavená na USA nie je vo Veľkej Británii.
| |||
| |||
| Citácia:
A žiadny nevidím EN tlačidla: ( |
|
| |||
| |||
| Ak používate systém Windows XP prejdite do Štart / Nastavenia / Ovládací panel. Potom kliknite na (alebo dvojklikom) Miestne a jazykové nastavenie ikonu. Zmeniť všetky možnosti, ako anglický (Spojené kráľovstvo). |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vďaka znova. Aden |
|
| |||
| |||
| Jasne, že to, čo znamená to nestane. Som rád, že je to Zoradené. Dave. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo, keď som bol čítaní som bol rád, že čo sa hecho na 2 kľúče 4 na znak @, ale ya thts wi dave
| |||
| |||
| Citácia:
baňa robí to isté, ale im na prehlad na plochu pc |
|
| |||
| |||
| oh Snažil som sa xp to, čo bolo vysvetlené skôr, a to fungovalo |
|
| |||
| |||
| plz help me Tlačidlá klávesnice mi na mojom notebooku panuje chaos ako v prípade tlačovej sshift +2 ukazuje "existuje veľa kľúčov takhle Pozrel som sa na klávesnici je britská angličtina (predvolené) som windos vista |