![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ето, ја у задње време мој рачунар је у потпуности вратити .. али сада, тастатура .. добро, "наопако" .. да тако кажемо. Ако ја, а затим притисните Схифт тастер како би добили знак @, чини један од ових: "уместо. Тако да добијете @ сам да притиснете схифт и'2 'кључ (који би требало да да") уместо. И исто тако, ако и притисните тастер да бисте добили знак #, и добити један \ уместо, а тренутно нисам дознао шта други дугме ће ми дати знак желим. Ако ја притисните Схифт и тастер за то добити ... ~ уместо тога ја добити | .. и да би добили ~ имам притиснути тастер схифт и да побегне испод, са 3 различите мале знакове дана. ... Постоје оптерећења од тих ствари .. свим својим мессед уп .. и то га чини једним моје мајке Лаптоп превише. Било који идеја како Ја могу разврстати ово? Клицање, Аден |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је зато што тастатури је постављен да САД нису у Великој Британији.
| |||
| |||
| Куоте:
И не ја не могу да видим ЕН буттон: ( |
|
| |||
| |||
| Ако користите Уиндоус КСП идите на Старт / Подешавања / Контролна табла. Затим кликните на (или двоструки клик) Регионални и Језик Опције икона. Промени све опције на енглески (Велика Британија). |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хвала опет. Аден |
|
| |||
| |||
| Да, то је оно што је значило да се десити. Драго ми је разврстан. Даве. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ыа кад сам био читање ја је била попут уат је хецх 2 кључа је 4, али у знак @ ыа тхтс Уи Даве
| |||
| |||
| Куоте:
моја ради исту ствар ипак им на видик на Десктоп ПЦ |
|
| |||
| |||
| ох Покушао сам КСП ствар која је објашњено пре и радио |
|
| |||
| |||
| плз хелп мени моје тастатуре тастера на мој лаптоп је ружно ако бих притисните ссхифт +2 показује "постоје многи тастери овако сам проверити моје тастатуре је британском енглеском (подразумевано) сам уиндос видик |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ми је потребна помоћ Мој Тастатура Тастери су све упрскао | вј00 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 13. Јул 2009 06:14 |
| ИЕ7 у ксп. сви дугмад линије са алаткама и нестале | Цханге | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 7. јуна 2009 00:03 |
| Кеыбоард мессед уп | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 8 март 2008 16:31 |
| Моја тастатура Мессед уп | Хып3р роктати | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 19 децембар 2007 19:26 |
| Конфигурација Кеыбоард - Кеыбоард Логитецх Постављање у Уиндоуси | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 16 мај 2007 06:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |