![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam, son zamanlarda benim bilgisayar tamamen sıfırlamak vardı .. ama şimdi, klavye .. olduğunu de, 'topsy turvy' .. sanki. Eğer shift ve sonra kayıt @, o birisi bu elde etmek için anahtar: "yerine. Yani bir @ ve kaydırma tuşuna basın için'2 'tuşuna (ki") yerine vermelidir var almak için. Ayrıca, eğer bu # işareti için tuşuna basın, I get a \ yerine, ve şu anda, i beni işareti verecek diğer düğmesi bulunamadı istiyorum. Eğer shift ve önemli bir almak için ~ ... yerine I get a | .. ve ~ ve kaçış altında kilit kaydırma tuşuna basın varsa, üzerinde 3 farklı küçük işaretler ile elde edebilirsiniz. ... bu şeyleri yükler vardır .. onun bütün .. berbat ve bu öyle benim anneler çok Dizüstü. Bir fikrin nasıl sıralayabilirsiniz? Cheers, Aden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çünkü klavyenizdeki ABD için İngiltere ayarlanmışsa bu.
| |||
| |||
| Alıntı:
Ve bir TR düğmesini göremiyorum: ( |
|
| |||
| |||
| Windows XP başlangıç girmek / ayarlar / denetim masası yayınlanıyor. Tıklatın (veya çift tıklayın) Bölge ve Dil seçenekleri simgesi. İngilizce (Birleşik Krallık) için tüm seçenekleri değiştirin. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Tekrar teşekkürler. Aden |
|
| |||
| |||
| Evet, ne amaçlı olduğunu. Sevindim bu sıralanmış's. Dave. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sana ne zaman 2 tuşuna 4 işareti @ ama seni Wi Dave thts Wat olan hech gibiydi i okuyor
| |||
| |||
| Alıntı:
Mayın manzara bir masaüstü PC'de aynı şeyi ama im yok |
|
| |||
| |||
| Oh i daha önce açıklanan ve o amele xp şey denedim |
|
| |||
| |||
| help me plz benim laptop benim klavye tuşlarına basın eğer sshift 2 bunu "bu i gibi birçok tuşları Benim klavye uk (varsayılan İngilizce işaretli olduğunu gösterir gibi) i Windos Vista var berbat vardır |
![]() |
|
| Bookmarks |