![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я недавно був мій комп'ютер повністю скинути .. Але тепер, клавіатури .. Ну, перевернутий догори дном '.. так би мовити. Якщо а зміна пресі і потім клавішу, щоб отримати знак "@", він один з них: "замість. Тому, щоб отримати @ я повинен Натисніть клавішу SHIFT і '2 'ключ (який повинен дати") замість неї. А також, якщо я натисніть клавішу, щоб отримати знак #, я отримую \ замість, а в даний момент, я не знайшов, що інші кнопки дасть мені знак хочу. Якщо а зміна преса, і отримати ключ до ~ ... Замість цього я отримати | .. і отримати ~ я повинен Натисніть клавішу SHIFT і цим ключем під втечі, з 3 різними малими знаками. ... Є навантажень ці речі .. всіх його Messed Up .. і це робить її однієї моєї матері ноутбук теж. Будь-яка ідея, як я це можна сортувати? Cheers, Аден |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це тому, що клавіатура набору в США, НЕ Великобританія.
| |||
| |||
| Цитата:
І ніякий я не бачу кнопки EN: ( |
|
| |||
| |||
| Якщо ви працюєте в Windows XP Натисніть на Start / Settings / Control Panel. Потім натисніть кнопку (або подвійний клік), "Мова і регіональні параметри значок. Змінити всі параметри англійська (Великобританія). |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ще раз спасибі. Аден |
|
| |||
| |||
| Так, це те, що має статися. Рада, що він відсортований. Дейв. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| я, коли я читав це я був, як Ват Hech 2 ключа 4 знаку @, але я Thts Wi Дейв
| |||
| |||
| Цитата:
моя робить те ж саме, але їм на перспектива на настільному ПК |
|
| |||
| |||
| Oh Я спробував XP з чим, що було пояснено, і вона працювала |
|
| |||
| |||
| PLZ допомогти мені моїй клавіатурі на моєму ноутбуці безлад, якби преса sshift 2 вона показує "Є багато ключів, як це я перевірив мій клавіатури Великобританія англійська (за замовчуванням) у мене є Windos Vista |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мені потрібна допомога моїй клавіатурі клавіші All Messed Up | vj00 | Операційні системи Windows | 2 | 13 вересня 2009 06:14 |
| IE7 в XP. всі кнопки і панелі інструментів відсутній | Чанг | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 7 червня 2009 00:03 |
| Клавіатура Messed Up | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 9 | 8 березня 2008 16:31 |
| Моя Клавіатура Messed Up | Hyp3r Грунт | Операційні системи Windows | 3 | 19 грудня 2007 19:26 |
| Налаштування клавіатури - налаштування клавіатури Logitech в Windows | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 16 травня 2007 06:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |