по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Имам нужда от помощ - PC Не Начално зареждане на Windows

Reply

Нишка Инструменти
Old 1-ви май 2009 г., 05:05
Новите държави Група

Default Имам нужда от помощ - PC Не Начално зареждане на Windows

Имам проблем и изглежда че няма изход ... започна да ми компютър, след BIOS процесор и DDR информация, вместо Windows XP лого тя се появява черен екран с хоризонтална бяла ивица, подобни като че един, когато сте се започне възстановяване console.It отнема повече от 10 минути за да изчезнат и логото на Windows XP до appear.What трябва да направя? Това бяла ивица е много досаден и да изчакате 15 минути за прозорци, за да започнете!
Old 1-ви май 2009 г., 09:29
Номер на групата

Изтеглям Piriform CCleaner и да го инсталирате.

Отидете до вписванията (в ляво) и кликнете върху Сканирай за въпроси. След това изберете Fix Избрани, обратно, ако желаете, но не е необходимо.

Рестартирайте и вижте дали това е изразило разлика.

Ако не, отидете в BIOS за стартиране и да го стартирате от CD преди HDD, след което поставете диск XP и рестартира.

Изберете опцията за ремонт на инсталацията.
Old 1-ви май 2009 г., 10:23
Новите държави Група

Изглежда, че тя не работи ... и аз се опитах и второ решение, което и ми даде, че един с HDD форматиране и нова инсталация на вдовици ... аз осъвременяване моя BIOS и се обърна назад към предишната една и аз я възстановите също чрез издърпване на батерията от mainboard! всякакви други решения на проблема?
Old 1-ви май 2009 г., 10:25
Номер на групата

Уау .. много изненадан, дори и да поправят прозорци не фиксират - да не говорим за преформатирате и инсталирате ..

Трябва да е хардуерен проблем ..

Може ли да ви списък спецификациите, моля?
Old 1-ви май 2009 г., 11:01
Новите държави Група

Знаеш, че си мислех, че проблемът е хардуерен проблем! Цялата тази бъркотия се случи след електричеството е спряно ... и след това започна да ми компютър и съм видял, че ивица ... Опитах доста неща, за да поправите това. .. нищо ... аз също обновени BIOS и се обърна назад към началната аз я възстановите, аз се опитах да поправят с прясно копие на Windows ... ... нищо не ми конфигурация: CPU AMD Athlon 3000 + чипсет чрез m2v ASUS, видео ASUS 1600 про 256 MB, 2.5 DDR 2 kingmax ... maxtor 80 GB! все още работи добре!
Old 1-ви май 2009 г., 11:51
Номер на групата

Беше на компютъра, когато на власт беше там?
Old 2 май 2009 г., 01:48
Новите държави Група

Да компютъра бе!
Old 2 май 2009 г., 10:42
Номер на групата

Би могло да има влияние върху PSU.

Били ли сте опитвали да използвате различен ли?
Old 2 май 2009 г., 14:58
Новите държави Група

Не, аз имам не опитах всичко ... относно хардуера! Thx иначе! Но аз мисля, че аз трябва да отида в услуга за някои грешки ...!
Old 2 май 2009 г., 15:40
Номер на групата

Ами аз ще storngly препоръчваме опитвате различен PSU.

Дори ако нямате такъв те са наистина много евтини.

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Проблеми зареждане Windows XP solosdk Windows операционни системи 6 16-ти октомври, 2009 01:55
Dual стартиране Windows 7 RC и текущата ми Windows XP Coolyxxx Windows операционни системи 6 5-и парламентарен май 2009 г. 22:59
Windows XP Не Начално зареждане jaybob275 Windows операционни системи 1 10 ноември 2008 17:26
Имате нужда от помощ за стартиране на Windows проблем! mistamocopgreen Windows операционни системи 1 25 Окт 2007 18:51
Предотвратяване на Windows / PC зареждане robbiecom Общи Софтуер Чат 4 27 Авг 2007 06:49
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc