![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам проблем и изглежда че няма изход ... започна да ми компютър, след BIOS процесор и DDR информация, вместо Windows XP лого тя се появява черен екран с хоризонтална бяла ивица, подобни като че един, когато сте се започне възстановяване console.It отнема повече от 10 минути за да изчезнат и логото на Windows XP до appear.What трябва да направя? Това бяла ивица е много досаден и да изчакате 15 минути за прозорци, за да започнете! |
|
| |||
| |||
| Изтеглям Piriform CCleaner и да го инсталирате. Отидете до вписванията (в ляво) и кликнете върху Сканирай за въпроси. След това изберете Fix Избрани, обратно, ако желаете, но не е необходимо. Рестартирайте и вижте дали това е изразило разлика. Ако не, отидете в BIOS за стартиране и да го стартирате от CD преди HDD, след което поставете диск XP и рестартира. Изберете опцията за ремонт на инсталацията.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Изглежда, че тя не работи ... и аз се опитах и второ решение, което и ми даде, че един с HDD форматиране и нова инсталация на вдовици ... аз осъвременяване моя BIOS и се обърна назад към предишната една и аз я възстановите също чрез издърпване на батерията от mainboard! всякакви други решения на проблема? |
|
| |||
| |||
| Уау .. много изненадан, дори и да поправят прозорци не фиксират - да не говорим за преформатирате и инсталирате .. Трябва да е хардуерен проблем .. Може ли да ви списък спецификациите, моля?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Знаеш, че си мислех, че проблемът е хардуерен проблем! Цялата тази бъркотия се случи след електричеството е спряно ... и след това започна да ми компютър и съм видял, че ивица ... Опитах доста неща, за да поправите това. .. нищо ... аз също обновени BIOS и се обърна назад към началната аз я възстановите, аз се опитах да поправят с прясно копие на Windows ... ... нищо не ми конфигурация: CPU AMD Athlon 3000 + чипсет чрез m2v ASUS, видео ASUS 1600 про 256 MB, 2.5 DDR 2 kingmax ... maxtor 80 GB! все още работи добре! |
|
| |||
| |||
| Беше на компютъра, когато на власт беше там?
|
| |||
| |||
| Да компютъра бе! |
|
| |||
| |||
| Би могло да има влияние върху PSU. Били ли сте опитвали да използвате различен ли?
|
| |||
| |||
| Не, аз имам не опитах всичко ... относно хардуера! Thx иначе! Но аз мисля, че аз трябва да отида в услуга за някои грешки ...! |
|
| |||
| |||
| Ами аз ще storngly препоръчваме опитвате различен PSU. Дори ако нямате такъв те са наистина много евтини.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблеми зареждане Windows XP | solosdk | Windows операционни системи | 6 | 16-ти октомври, 2009 01:55 |
| Dual стартиране Windows 7 RC и текущата ми Windows XP | Coolyxxx | Windows операционни системи | 6 | 5-и парламентарен май 2009 г. 22:59 |
| Windows XP Не Начално зареждане | jaybob275 | Windows операционни системи | 1 | 10 ноември 2008 17:26 |
| Имате нужда от помощ за стартиране на Windows проблем! | mistamocopgreen | Windows операционни системи | 1 | 25 Окт 2007 18:51 |
| Предотвратяване на Windows / PC зареждане | robbiecom | Общи Софтуер Чат | 4 | 27 Авг 2007 06:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |