menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

I Need Help - PC není Zavedení Windows

Reply

Thread Nástroje
Old 1. května 2009, 05:05
Nový člen skupiny

Mám problém a vypadá to, že žádná cesta ven ... začnu můj počítač po bios procesor a DDR informace, místo loga Windows XP se objeví černá obrazovka s bílým pruhem horizontální podobné jako je ten, když začínáte console.It zotavení trvá déle než 10 minut, až zmizí a Windows XP logo appear.What mám dělat? To bílým pruhem je opravdu otravné a lze čekat 15 minut na okna začít!
Old 1. května 2009, 09:29
Dárce Skupina

Stáhnout Piriform CCleaner a nainstalovat jej.

Přejděte do registru (vlevo) a klepněte na tlačítko Scan pro otázky. Pak zvolte Fix Vybrané, zálohovat, pokud chcete, ale není nutné.

Restart a uvidíme, jestli to nijak neovlivnilo.

Pokud ne, jděte do BIOSu při startu a brát ono až k bota do HDD z CD, vložte disk XP a restartujte počítač.

Zvolte možnost opravy instalace.
Old 1. května 2009, 10:23
Nový člen skupiny

Vypadá to, že nefunguje ... a já jsem se snažil i druhé řešení, které u mě ten s formátováním hdd a čerstvé instalaci vdov ... já jsem aktualizovat bios a obrátil se zpět k předchozí a já to také reset od vytažení baterie z desku! jiné řešení?
Old 1. května 2009, 10:25
Dárce Skupina

Wow .. velmi překvapen i opravy oken didn't fix - natož přeformátovat a nainstalovat ..

Musí být problém hardware ..

Můžete seznam Vašeho požadavku prosím?
Old 1. května 2009, 11:01
Nový člen skupiny

Víš, že jsem si myslel, že problém je hardwarový problém! To vše se stalo po elektřině zmatek ustal ... a to jsem po spuštění počítač a viděl jsem, že proužek ... Snažil jsem se spoustu věcí o opravu. .. nic ... jsem také aktualizovat bios a otočil se zpátky na původní, co jsem resetovat, jsem se snažil opravit s čerstvou kopii okna ... nic ... moje sestava: CPU AMD Athlon 3000 + přes čipovou m2v asus, video asus 1600 pro 256 MB, 2,5 DDR 2 Kingmax ... Maxtor 80 gb! stále working fine!
Old 1. května 2009, 11:51
Dárce Skupina

Byl na PC, když síla šla?
Old 2.května 2009, 01:48
Nový člen skupiny

Ano, byla na pc!
Old 2.května 2009, 10:42
Dárce Skupina

Mohla mít vliv na PSU.

Have you tried používáte jiný?
Old 2.května 2009, 14:58
Nový člen skupiny

Ne! I haven't tried ... nic o hardwaru! Thx anyway! Ale myslím, že mám jít na servis pro některé ladění ...!
Old 2.května 2009, 15:40
Dárce Skupina

No já bych storngly doporučujeme vyzkoušet různé PSU.

I v případě, že nemáte jedno, že jsou opravdu velmi levné.

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.