![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám problém a vypadá to, že žádná cesta ven ... začnu můj počítač po bios procesor a DDR informace, místo loga Windows XP se objeví černá obrazovka s bílým pruhem horizontální podobné jako je ten, když začínáte console.It zotavení trvá déle než 10 minut, až zmizí a Windows XP logo appear.What mám dělat? To bílým pruhem je opravdu otravné a lze čekat 15 minut na okna začít! |
|
| |||
| |||
| Stáhnout Piriform CCleaner a nainstalovat jej. Přejděte do registru (vlevo) a klepněte na tlačítko Scan pro otázky. Pak zvolte Fix Vybrané, zálohovat, pokud chcete, ale není nutné. Restart a uvidíme, jestli to nijak neovlivnilo. Pokud ne, jděte do BIOSu při startu a brát ono až k bota do HDD z CD, vložte disk XP a restartujte počítač. Zvolte možnost opravy instalace.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Vypadá to, že nefunguje ... a já jsem se snažil i druhé řešení, které u mě ten s formátováním hdd a čerstvé instalaci vdov ... já jsem aktualizovat bios a obrátil se zpět k předchozí a já to také reset od vytažení baterie z desku! jiné řešení? |
|
| |||
| |||
| Wow .. velmi překvapen i opravy oken didn't fix - natož přeformátovat a nainstalovat .. Musí být problém hardware .. Můžete seznam Vašeho požadavku prosím?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Víš, že jsem si myslel, že problém je hardwarový problém! To vše se stalo po elektřině zmatek ustal ... a to jsem po spuštění počítač a viděl jsem, že proužek ... Snažil jsem se spoustu věcí o opravu. .. nic ... jsem také aktualizovat bios a otočil se zpátky na původní, co jsem resetovat, jsem se snažil opravit s čerstvou kopii okna ... nic ... moje sestava: CPU AMD Athlon 3000 + přes čipovou m2v asus, video asus 1600 pro 256 MB, 2,5 DDR 2 Kingmax ... Maxtor 80 gb! stále working fine! |
|
| |||
| |||
| Byl na PC, když síla šla?
|
| |||
| |||
| Ano, byla na pc! |
|
| |||
| |||
| Mohla mít vliv na PSU. Have you tried používáte jiný?
|
| |||
| |||
| Ne! I haven't tried ... nic o hardwaru! Thx anyway! Ale myslím, že mám jít na servis pro některé ladění ...! |
|
| |||
| |||
| No já bych storngly doporučujeme vyzkoušet různé PSU. I v případě, že nemáte jedno, že jsou opravdu velmi levné.