μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Χρειάζομαι βοήθεια - PC Δεν Εκκίνηση των Windows σε

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1η Μαΐου 2009, 05:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Χρειάζομαι βοήθεια - PC Δεν Εκκίνηση των Windows σε

Έχω ένα πρόβλημα, και φαίνεται δεν υπάρχει διέξοδος ... ξεκινώ τον υπολογιστή μου, μετά από BIOS και επεξεργαστή DDR πληροφορίες, αντί των Windows XP λογότυπο εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη με μια οριζόντια λευκή λωρίδα ότι μία παρόμοια όπως όταν αρχίζουν ανάκτηση console.It διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά για να εξαφανιστούν και το λογότυπο των Windows XP για να appear.What πρέπει να κάνω; Η λευκή λωρίδα είναι πραγματικά ενοχλητικό και μπορεί να περιμένει 15 λεπτά για να ξεκινήσετε!
Old 1η Μαΐου 2009, 09:29
Ομάδα Δωρητών

Λήψη Piriform CCleaner και να το εγκαταστήσετε.

Μετάβαση στο Μητρώο (στα αριστερά) και κάντε κλικ στο κουμπί Σάρωση για Θέματα. Στη συνέχεια, επιλέξτε Fix Selected, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αν θέλετε, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Reboot και να δούμε αν αυτό το έκανε καμία διαφορά.

Εάν δεν είναι, πηγαίνετε στο BIOS για την εκκίνηση και να το να εκκινήσετε από το CD, πριν HDD, στη συνέχεια τοποθετήστε XP δίσκου και επανεκκινήστε.

Επιλέξτε την επιλογή για να επιδιορθώσετε την εγκατάσταση.
Old 1η Μαΐου 2009, 10:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Φαίνεται πως δεν λειτουργεί ... Προσπάθησα, επίσης, και η δεύτερη λύση που μου έδωσε και ότι το ένα με μορφοποίηση hdd και μια νέα εγκατάσταση των χήρες ... Η ενημέρωση μου bios και γυρίσει πίσω στην προηγούμενη και εγώ επίσης να επαναφέρετε τραβώντας την μπαταρία από την κύρια! τυχόν άλλες λύσεις;
Old 1η Μαΐου 2009, 10:25
Ομάδα Δωρητών

Wow .. μεγάλη έκπληξη ακόμα και επισκευή παραθύρων δεν καθορίζει - ούτε και να εγκαταστήσετε ξανά ..

Πρέπει να είναι hardware το θέμα ..

Μπορείτε να specs λίστα σας παρακαλώ;
Old 1η Μαΐου 2009, 11:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Ξέρεις σκεφτόμουν ότι το πρόβλημα είναι ένα ζήτημα υλικού! Όλα αυτά συνέβησαν μετά το χάος της ηλεκτρικής ενέργειας έχει σταματήσει ... και μετά από αυτό θα ξεκινήσει ο υπολογιστής μου και έχω δει ότι η λωρίδα ... Προσπάθησα πολλά πράγματα για την συντήρηση αυτού. Ι ... .. τίποτα δεν ενημερώθηκε επίσης βιογραφικά και να γυρίσει πίσω μία αρχική μου επαναφέρετε, προσπάθησα να επισκευαστεί με ένα νέο αντίγραφο των Windows ... ... τίποτα δεν μου configuration: CPU AMD Athlon 3000 + chipset μέσω m2v asus, βίντεο asus 1600 pro 256 MB, 2.5 DDR 2 kingmax ... Maxtor 80 GB! εξακολουθεί να εργάζεται πρόστιμο!
Old 1η Μαΐου 2009, 11:51
Ομάδα Δωρητών

Ήταν για τον υπολογιστή, όταν η εξουσία πέρασε;
Old 2α Μαΐου 2009, 01:48
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι το pc ήταν!
Old 2α Μαΐου 2009, 10:42
Ομάδα Δωρητών

Θα μπορούσε να επηρεάσει το PSU.

Έχετε δοκιμάσει, χρησιμοποιώντας ένα άλλο;
Old 2α Μαΐου 2009, 14:58
Νέο Μέλος Ομάδα

Οχι! Δεν έχω δοκιμάσει τα πάντα ... σχετικά με το υλικό! Thx anyway! Αλλά νομίζω ότι έχω να πάω σε κάποια υπηρεσία για το debugging ...!
Old 2α Μαΐου 2009, 15:40
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν θα ήθελα να συστήσω storngly προσπαθεί διαφορετική PSU.

Ακόμη και αν δεν έχετε τους είναι πραγματικά πολύ φθηνά.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προβλήματα κατά την εκκίνηση των Windows XP solosdk Λειτουργικά συστήματα Windows 6 16 Οκτωβρίου του 2009 01:55
Διπλή εκκίνηση Windows 7 RC σημερινή μου και τα Windows XP Coolyxxx Λειτουργικά συστήματα Windows 6 5η Μαΐου 2009 22:59
Δεν Εκκίνηση των Windows XP jaybob275 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 10 Νοε 2008 17:26
Χρειάζεστε βοήθεια για την εκκίνηση των Windows πρόβλημα! mistamocopgreen Λειτουργικά συστήματα Windows 1 25 Οκτ 2007 18:51
Η πρόληψη των Windows / PC εκκίνηση robbiecom Γενικά Λογισμικό Chat 4 27 Αυγ 2007 06:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.