![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα πρόβλημα, και φαίνεται δεν υπάρχει διέξοδος ... ξεκινώ τον υπολογιστή μου, μετά από BIOS και επεξεργαστή DDR πληροφορίες, αντί των Windows XP λογότυπο εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη με μια οριζόντια λευκή λωρίδα ότι μία παρόμοια όπως όταν αρχίζουν ανάκτηση console.It διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά για να εξαφανιστούν και το λογότυπο των Windows XP για να appear.What πρέπει να κάνω; Η λευκή λωρίδα είναι πραγματικά ενοχλητικό και μπορεί να περιμένει 15 λεπτά για να ξεκινήσετε! |
|
| |||
| |||
| Λήψη Piriform CCleaner και να το εγκαταστήσετε. Μετάβαση στο Μητρώο (στα αριστερά) και κάντε κλικ στο κουμπί Σάρωση για Θέματα. Στη συνέχεια, επιλέξτε Fix Selected, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αν θέλετε, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Reboot και να δούμε αν αυτό το έκανε καμία διαφορά. Εάν δεν είναι, πηγαίνετε στο BIOS για την εκκίνηση και να το να εκκινήσετε από το CD, πριν HDD, στη συνέχεια τοποθετήστε XP δίσκου και επανεκκινήστε. Επιλέξτε την επιλογή για να επιδιορθώσετε την εγκατάσταση.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται πως δεν λειτουργεί ... Προσπάθησα, επίσης, και η δεύτερη λύση που μου έδωσε και ότι το ένα με μορφοποίηση hdd και μια νέα εγκατάσταση των χήρες ... Η ενημέρωση μου bios και γυρίσει πίσω στην προηγούμενη και εγώ επίσης να επαναφέρετε τραβώντας την μπαταρία από την κύρια! τυχόν άλλες λύσεις; |
|
| |||
| |||
| Wow .. μεγάλη έκπληξη ακόμα και επισκευή παραθύρων δεν καθορίζει - ούτε και να εγκαταστήσετε ξανά .. Πρέπει να είναι hardware το θέμα .. Μπορείτε να specs λίστα σας παρακαλώ;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ξέρεις σκεφτόμουν ότι το πρόβλημα είναι ένα ζήτημα υλικού! Όλα αυτά συνέβησαν μετά το χάος της ηλεκτρικής ενέργειας έχει σταματήσει ... και μετά από αυτό θα ξεκινήσει ο υπολογιστής μου και έχω δει ότι η λωρίδα ... Προσπάθησα πολλά πράγματα για την συντήρηση αυτού. Ι ... .. τίποτα δεν ενημερώθηκε επίσης βιογραφικά και να γυρίσει πίσω μία αρχική μου επαναφέρετε, προσπάθησα να επισκευαστεί με ένα νέο αντίγραφο των Windows ... ... τίποτα δεν μου configuration: CPU AMD Athlon 3000 + chipset μέσω m2v asus, βίντεο asus 1600 pro 256 MB, 2.5 DDR 2 kingmax ... Maxtor 80 GB! εξακολουθεί να εργάζεται πρόστιμο! |
|
| |||
| |||
| Ήταν για τον υπολογιστή, όταν η εξουσία πέρασε;
|
| |||
| |||
| Ναι το pc ήταν! |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε να επηρεάσει το PSU. Έχετε δοκιμάσει, χρησιμοποιώντας ένα άλλο;
|
| |||
| |||
| Οχι! Δεν έχω δοκιμάσει τα πάντα ... σχετικά με το υλικό! Thx anyway! Αλλά νομίζω ότι έχω να πάω σε κάποια υπηρεσία για το debugging ...! |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν θα ήθελα να συστήσω storngly προσπαθεί διαφορετική PSU. Ακόμη και αν δεν έχετε τους είναι πραγματικά πολύ φθηνά.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα κατά την εκκίνηση των Windows XP | solosdk | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 16 Οκτωβρίου του 2009 01:55 |
| Διπλή εκκίνηση Windows 7 RC σημερινή μου και τα Windows XP | Coolyxxx | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 5η Μαΐου 2009 22:59 |
| Δεν Εκκίνηση των Windows XP | jaybob275 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 10 Νοε 2008 17:26 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για την εκκίνηση των Windows πρόβλημα! | mistamocopgreen | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 25 Οκτ 2007 18:51 |
| Η πρόληψη των Windows / PC εκκίνηση | robbiecom | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 27 Αυγ 2007 06:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |