manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Treba mi pomoć - PC Nije Booting u Windows

Reply

Thread Tools
Old 1 svi 2009, 05:05
Novi član grupe

Default Treba mi pomoć - PC Nije Booting u Windows

Imam problem a izgleda kao da nema izlaza ... ja početi moj PC, nakon bios procesor i DDR informacije, umjesto Windows XP logo čini se crno zaslon s horizontalnim bijelim pruga slično kao onaj kad ste s početkom console.It oporavak traje duže od 10 minuta da nestanu i Windows XP logotip na appear.What trebam učiniti? bijelih pruga To je stvarno peckav i može pričekati 15 min za prozore za početak!
Old 1 svi 2009, 09:29
Donatorska Grupa

Preuzimanje Piriform CCleaner i instalirati ga.

Prijelaz na Registry (na lijevoj strani), a zatim kliknite Scan for pitanja. Zatim odaberite Fix odabran, vrati se, ako želite, ali ne i neophodno.

Reboot i vidjeti ako to je napravio sve razlike.

Ako nisu, ući u BIOS-u pokretanje i dobiti Internet to čizma from CD pred HDD, a zatim umetnite XP disk i ponovno podizanje sustava.

Odaberite opciju za popravak instalacije.
Old 1 svi 2009, 10:23
Novi član grupe

Izgleda kao da ne radi ... i ja isto tako pokušao drugi rješenje koje mi je dao da se u jedno s HDD formatiranje i svježu instalaciju udovice ... JA izmijenjeni moj BIOS i vrati se na prethodnu jednom vratiti i ja također povlačenjem izvaditi bateriju iz mainboard! bilo kojeg drugog rješenja?
Old 1 svi 2009, 10:25
Donatorska Grupa

Wow .. vrlo iznenađen čak i otklanjanje prozori nisu popravili - a kamoli reformatizovati i instalirati ..

Mora biti hardverski problem ..

Može li vaše naočale popisu molimo?
Old 1 svi 2009, 11:01
Novi član grupe

Znaš sam mislio da je problem hardverski problem! Sve se to događalo nakon nered struja prestala ... i poslije toga sam pokrenuti moje računalo i sam vidio da je pruga ... JA pokušao puno stvari koje treba popraviti ovaj. .. ništa ... ja također izmijenjeni BIOS i vrati na početno jednom sam ga resetirati, Pokušao sam popraviti sa svježim kopiju prozora ... ništa ... moja konfiguracija: CPU AMD Athlon 3000 + via chipset ASUS m2v, video ASUS 1600 Pro 256 MB, 2.5 DDR 2 kingmax ... maxtor 80 gb! dalje radi fino!
Old 1 svi 2009, 11:51
Donatorska Grupa

Bio je PC na snagu kad je otišao?
Old 2. svibanj 2009, 01:48
Novi član grupe

Da je bio na pc!
Old 2. svibanj 2009, 10:42
Donatorska Grupa

Moglo utjecati na PSU.

Jeste li pokušao koristeći drugu?
Old 2. svibanj 2009, 14:58
Novi član grupe

Ne! Nisam pokušao ništa ... u vezi hardware! Thx anyway! Ali mislim da ću morati ići na neki servis za debugging ...!
Old 2. svibanj 2009, 15:40
Donatorska Grupa

Pa bih storngly preporučiti težak različit PSU.

Čak i ako ne oni imati jedan vrlo jeftin stvarno.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problemi Dizanje sustava Windows XP solosdk Windows Operating Systems 6 16 listopad 2009 01:55
Dual booting Windows 7 RC i moje trenutne Windows XP Coolyxxx Windows Operating Systems 6 5. svibanj 2009 22:59
Windows XP ne Booting jaybob275 Windows Operating Systems 1 10. studeni 2008 17:26
Trebate pomoć za prozore booting problem! mistamocopgreen Windows Operating Systems 1 25. listopad 2007 18:51
Sprečavanje Windows / PC booting robbiecom Općenito Software Chat 4 27. kolovoz 2007 06:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.