![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam problem a izgleda kao da nema izlaza ... ja početi moj PC, nakon bios procesor i DDR informacije, umjesto Windows XP logo čini se crno zaslon s horizontalnim bijelim pruga slično kao onaj kad ste s početkom console.It oporavak traje duže od 10 minuta da nestanu i Windows XP logotip na appear.What trebam učiniti? bijelih pruga To je stvarno peckav i može pričekati 15 min za prozore za početak! |
|
| |||
| |||
| Preuzimanje Piriform CCleaner i instalirati ga. Prijelaz na Registry (na lijevoj strani), a zatim kliknite Scan for pitanja. Zatim odaberite Fix odabran, vrati se, ako želite, ali ne i neophodno. Reboot i vidjeti ako to je napravio sve razlike. Ako nisu, ući u BIOS-u pokretanje i dobiti Internet to čizma from CD pred HDD, a zatim umetnite XP disk i ponovno podizanje sustava. Odaberite opciju za popravak instalacije.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Izgleda kao da ne radi ... i ja isto tako pokušao drugi rješenje koje mi je dao da se u jedno s HDD formatiranje i svježu instalaciju udovice ... JA izmijenjeni moj BIOS i vrati se na prethodnu jednom vratiti i ja također povlačenjem izvaditi bateriju iz mainboard! bilo kojeg drugog rješenja? |
|
| |||
| |||
| Wow .. vrlo iznenađen čak i otklanjanje prozori nisu popravili - a kamoli reformatizovati i instalirati .. Mora biti hardverski problem .. Može li vaše naočale popisu molimo?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Znaš sam mislio da je problem hardverski problem! Sve se to događalo nakon nered struja prestala ... i poslije toga sam pokrenuti moje računalo i sam vidio da je pruga ... JA pokušao puno stvari koje treba popraviti ovaj. .. ništa ... ja također izmijenjeni BIOS i vrati na početno jednom sam ga resetirati, Pokušao sam popraviti sa svježim kopiju prozora ... ništa ... moja konfiguracija: CPU AMD Athlon 3000 + via chipset ASUS m2v, video ASUS 1600 Pro 256 MB, 2.5 DDR 2 kingmax ... maxtor 80 gb! dalje radi fino! |
|
| |||
| |||
| Bio je PC na snagu kad je otišao?
|
| |||
| |||
| Da je bio na pc! |
|
| |||
| |||
| Moglo utjecati na PSU. Jeste li pokušao koristeći drugu?
|
| |||
| |||
| Ne! Nisam pokušao ništa ... u vezi hardware! Thx anyway! Ali mislim da ću morati ići na neki servis za debugging ...! |
|
| |||
| |||
| Pa bih storngly preporučiti težak različit PSU. Čak i ako ne oni imati jedan vrlo jeftin stvarno.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problemi Dizanje sustava Windows XP | solosdk | Windows Operating Systems | 6 | 16 listopad 2009 01:55 |
| Dual booting Windows 7 RC i moje trenutne Windows XP | Coolyxxx | Windows Operating Systems | 6 | 5. svibanj 2009 22:59 |
| Windows XP ne Booting | jaybob275 | Windows Operating Systems | 1 | 10. studeni 2008 17:26 |
| Trebate pomoć za prozore booting problem! | mistamocopgreen | Windows Operating Systems | 1 | 25. listopad 2007 18:51 |
| Sprečavanje Windows / PC booting | robbiecom | Općenito Software Chat | 4 | 27. kolovoz 2007 06:49 |
| Thread Tools | |
| |