kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

I Need Help - számítógép indítása a Windows nem

Reply

Téma eszközök
Old Május 1 2009, 05:05
Új tag Csoport

Nekem van egy probléma, és néz ki, hogy nincs kiút ... I start a PC után a BIOS processzor és a DDR-adatokat, hanem a Windows XP logó úgy tűnik, egy fekete képernyőn egy vízszintes fehér csík, hogy egy hasonló, mint amikor kezdő hasznosítási console.It amelyik több mint 10 percen belül eltűnik, és a Windows XP logó appear.What a teendő? Ez a fehér csík igazán idegesítő, és várjon 15 percig, hogy a Windows Start!
Old Május 1 2009, 09:29
Donor Group

Letöltés Piriform CCleaner és telepíti azt.

Navigálás Registry (balra), és kattintson a Beolvasás a kérdéseket. Ezután válasszuk ki Fix válogatott, hát, ha akarod, de nem szükséges.

Újraindít és nézd meg, ez mindegy.

Ha nem, akkor menj be a BIOS-t indításkor, és értem, hogy boot CD előtt HDD, majd helyezze XP lemezt, és indítsa újra.

Válasszuk a javítási lehetőséget, hogy a telepítés.
Old Május 1 2009, 10:23
Új tag Csoport

Úgy tûnik, nem megy ... és én próbáltam is a második megoldás, és adott nekem, hogy a hdd formázás és a frissen telepített özvegyei én ... én frissített BIOS és visszafordult előző, és én is nullázódhat húzza ki az akkumulátort az alaplap! egyéb megoldások?
Old Május 1 2009, 10:25
Donor Group

Wow .. csodálkozását még megjavítaná ablakok nem rögzíti - nem is beszélve, és telepítse újra ..

Kell egy hardver kérdés ..

Tud hirdess specs kérem?
Old Május 1 2009, 11:01
Új tag Csoport

Tudod arra gondoltam, hogy a probléma hardveres probléma! Mindez rendetlenség történt a villamos már nem ... és ezt követően, ha elindítom a számítógépet, és láttam, hogy a sáv ... Próbáltam egy csomó dolgot, hogy ez a javítás. .. semmit ... én is BIOS-frissítés és visszafordult, hogy egy eredeti I reset, én megpróbáltam javítás egy friss példányt ablakok ... semmi ... én konfiguráció: CPU AMD Athlon 3000 + chipset via M2V ASUS, videó ASUS 1600 PRO 256 MB, 2.5 DDR 2 Kingmax ... Maxtor 80 GB! még mindig szép!
Old Május 1 2009, 11:51
Donor Group

Volt, amikor a számítógép a hálózati ment?
Old Május 2 2009, 01:48
Új tag Csoport

Igen a PC volt!
Old Május 2 2009, 10:42
Donor Group

Lehet, hogy befolyásolja a tápegység.

Ön próbálta használó más is?
Old Május 2 2009, 14:58
Új tag Csoport

Nem! Én nem próbáltam semmit ... a hardver! Thx anyway! De azt hiszem, hogy én is megyek a szolgáltatás néhány hibakeresését ...!
Old Május 2 2009, 15:40
Donor Group

Hát azt ajánlom storngly megpróbál egy másik tápegység.

Még ha nem is egy they're tényleg nagyon olcsó.
Reply

Register

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problémák a Windows XP indítása solosdk A Windows operációs rendszerek 6 Október 16, 2009 01:55
Dual booting Windows 7 RC, és a jelenlegi Windows XP Coolyxxx A Windows operációs rendszerek 6 5. május 2009 22:59
A Windows XP nem Booting jaybob275 A Windows operációs rendszerek 1 10. november 2008 17:26
Segítségre van szüksége a Windows indítás probléma! mistamocopgreen A Windows operációs rendszerek 1 25. október 2007 18:51
Megakadályozza a Windows / PC indítás robbiecom General Chat szoftver 4 27. augusztus 2007 06:49
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.