![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy probléma, és néz ki, hogy nincs kiút ... I start a PC után a BIOS processzor és a DDR-adatokat, hanem a Windows XP logó úgy tűnik, egy fekete képernyőn egy vízszintes fehér csík, hogy egy hasonló, mint amikor kezdő hasznosítási console.It amelyik több mint 10 percen belül eltűnik, és a Windows XP logó appear.What a teendő? Ez a fehér csík igazán idegesítő, és várjon 15 percig, hogy a Windows Start! |
|
| |||
| |||
| Letöltés Piriform CCleaner és telepíti azt. Navigálás Registry (balra), és kattintson a Beolvasás a kérdéseket. Ezután válasszuk ki Fix válogatott, hát, ha akarod, de nem szükséges. Újraindít és nézd meg, ez mindegy. Ha nem, akkor menj be a BIOS-t indításkor, és értem, hogy boot CD előtt HDD, majd helyezze XP lemezt, és indítsa újra. Válasszuk a javítási lehetőséget, hogy a telepítés. |
|
| |||
| |||
| Úgy tûnik, nem megy ... és én próbáltam is a második megoldás, és adott nekem, hogy a hdd formázás és a frissen telepített özvegyei én ... én frissített BIOS és visszafordult előző, és én is nullázódhat húzza ki az akkumulátort az alaplap! egyéb megoldások? |
|
| |||
| |||
| Wow .. csodálkozását még megjavítaná ablakok nem rögzíti - nem is beszélve, és telepítse újra .. Kell egy hardver kérdés .. Tud hirdess specs kérem? |
|
| |||
| |||
| Tudod arra gondoltam, hogy a probléma hardveres probléma! Mindez rendetlenség történt a villamos már nem ... és ezt követően, ha elindítom a számítógépet, és láttam, hogy a sáv ... Próbáltam egy csomó dolgot, hogy ez a javítás. .. semmit ... én is BIOS-frissítés és visszafordult, hogy egy eredeti I reset, én megpróbáltam javítás egy friss példányt ablakok ... semmi ... én konfiguráció: CPU AMD Athlon 3000 + chipset via M2V ASUS, videó ASUS 1600 PRO 256 MB, 2.5 DDR 2 Kingmax ... Maxtor 80 GB! még mindig szép! |
|
| |||
| |||
| Volt, amikor a számítógép a hálózati ment? |
|
| |||
| |||
| Igen a PC volt! |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy befolyásolja a tápegység. Ön próbálta használó más is? |
|
| |||
| |||
| Nem! Én nem próbáltam semmit ... a hardver! Thx anyway! De azt hiszem, hogy én is megyek a szolgáltatás néhány hibakeresését ...! |
|
| |||
| |||
| Hát azt ajánlom storngly megpróbál egy másik tápegység. Még ha nem is egy they're tényleg nagyon olcsó. |
![]() |
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák a Windows XP indítása | solosdk | A Windows operációs rendszerek | 6 | Október 16, 2009 01:55 |
| Dual booting Windows 7 RC, és a jelenlegi Windows XP | Coolyxxx | A Windows operációs rendszerek | 6 | 5. május 2009 22:59 |
| A Windows XP nem Booting | jaybob275 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 10. november 2008 17:26 |
| Segítségre van szüksége a Windows indítás probléma! | mistamocopgreen | A Windows operációs rendszerek | 1 | 25. október 2007 18:51 |
| Megakadályozza a Windows / PC indítás | robbiecom | General Chat szoftver | 4 | 27. augusztus 2007 06:49 |
| Téma eszközök | |
| |