![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי בעיה ונראה כאילו אין דרך החוצה ... אני מתחיל את המחשב, לאחר מעבדים ו DDR-BIOS Informations, במקום הלוגו של Windows XP הוא מופיע מסך שחור עם פס לבן אופקי דומים אחד כזה, כאשר אתה מתחיל התאוששות console.It לוקח יותר מ 10 דקות להיעלם ו-Windows XP הלוגו appear.What עלי לעשות? פס לבן, זה ממש מעצבן והוא יכול לחכות 15 דק 'עבור Windows כדי להתחיל! |
|
| |||
| |||
| להוריד Piriform CCleaner ולהתקין אותה. נווט הרישום (משמאל) ולחץ על סרוק נושאים. לאחר מכן בחר תקן נבחרים, לגבות, אם תרצה בכך, אך לא הכרחי. הפעלה מחדש, ולראות אם זה נעשה כל ההבדל. אם לא, עבור אל ה-BIOS לאחר הפעלה ולקבל אותה לפני אתחול מתקליטור HDD, ולאחר מכן להכניס XP ו דיסק אתחול מחדש. בחר באפשרות לתקן את ההתקנה.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| נראה כאילו זה לא עובד ... ואני ניסיתי גם את הפתרון השני כי U נתן לי את זה עם HDD של העיצוב ואת טרי ההתקנה של אלמנות שלי ... אני עדכון BIOS והיא פונה לראש הקודם ואני לאפס אותה גם על ידי משיכת את הסוללה מן mainboard! כל פתרונות אחרים? |
|
| |||
| |||
| וואו .. מאוד הפתיע אפילו תיקון חלונות לא לתקן - תן לבד לאתחל מחדש ולהתקין .. חייב להיות בעיה בחומרה .. האם אתה יכול בבקשה מפרט את הרשימה?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אתה יודע, חשבתי כי הבעיה היא בעיית חומרה! כל הבלאגן זה קרה לאחר החשמל הפסיק ... ואחרי זה שאני מפעיל את המחשב שלי ואני ראיתי את זה פס ... ניסיתי הרבה דברים כדי לתקן את זה. .. כלום ... אני גם עדכון BIOS והיא פונה לראש הראשונית אחד אני לאפס אותו, ניסיתי לתקן עם עותק חדש של Windows ... כלום ... תצורה שלי: מעבד AMD Athlon 3000 + שבבים באמצעות m2v ASUS, וידאו ASUS 1600 פרו 256 MB, 2.5 DDR 2 kingmax ... maxtor 80 GB! עדיין עובד בסדר גמור! |
|
| |||
| |||
| היה על המחשב כאשר הכוח הלך?
|
| |||
| |||
| כן היה על המחשב! |
|
| |||
| |||
| יכול להיות מושפע על PSU. האם ניסית להשתמש אחרת?
|
| |||
| |||
| לא! אני לא ניסה שום דבר ... לגבי החומרה! Thx anyway! אבל אני חושבת שאני צריכה ללכת לעבר שירות עבור חלק ניפוי ...! |
|
| |||
| |||
| ובכן הייתי ממליץ storngly PSU מנסה אחרת. גם אם אין לך אחד הם באמת מאוד זולים.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות אתחול של Windows XP | solosdk | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 16 אוקטובר 2009 01:55 |
| Dual באתחול Windows 7 RC שלי הנוכחית של Windows XP | Coolyxxx | מערכות ההפעלה Windows | 6 | ה -5 בחודש מאי 2009 22:59 |
| מערכת Windows XP לא באתחול | jaybob275 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -10 נובמבר 2008 17:26 |
| צריך עזרה עבור Windows באתחול בעיה! | mistamocopgreen | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -25 בחודש אוקטובר 2007 18:51 |
| מניעת Windows / באתחול המחשב | robbiecom | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | -27 אוגוסט 2007 06:49 |
| שרשרת כלים | |
| |