mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

I need help - PC Ne Atsisiųsti į Windows

Reply

Temos įrankiai
Old 1 Geg 2009, 05:05
Naujas Narys

Default I need help - PC Ne Atsisiųsti į Windows

Turiu problema ir išvaizda There's No Way Out ... Aš pradėsiu savo kompiuterį, po BIOS, procesorius ir DDR informacijos, o ne "Windows XP" logotipas atrodo juodas ekranas su horizontaliai balta juostele panašiai kaip kad vienas when you're pradžia atkūrimo console.It trunka ilgiau nei 10 minučių dingsta ir Windows XP logo appear.What turėčiau daryti? Tai balta juostele tai tikrai erzina ir gali palaukti 15 min Windows pradėti!
Old Gegužė 1, 2009, 09:29
Donorų grupės

Atsisiųsti Piriform CCleaner ir įdiekite jį.

Vykti į registrą (kairėje) ir spauskite Scan klausimais. Tada pasirinkite Fix Pasirinktos Atgal į viršų, jei norite, bet ne būtina.

Perkrauti ir pamatyti, ar tai padarė nors skirtumas.

Jei ne, eikite į paleidus BIOS and get it to boot from CD prieš HDD, tada įdėkite XP diską ir iš naujo paleisti kompiuterį.

Pasirinkite variantą remonto įdiegti.

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Gegužė 1, 2009, 10:23
Naujas Narys

Atrodo, kad jis neveikia ... ir aš bandžiau taip pat antrasis sprendimas, ir man davė, kad vienas su HDD formatavimas ir iš naujo diegti našlė ... Aš atnaujinta Mano BIOS ir pasuko atgal į ankstesnį ir aš iš naujo ją taip pat sutelkiant dėmesį į akumuliatorių nuo Mainboard! jokių kitų sprendimų?
Old Gegužė 1, 2009, 10:25
Donorų grupės

Wow .. labai nustebino, net remonto Windows nebuvo nustatyta - nekalbant suformatuoti ir įdiegti ..

Turi būti aparatūros problema ..

Ar galite nurodyti savo Specifikacijos prašom?
Old Gegužė 1, 2009, 11:01
Naujas Narys

Tu žinai, aš galvojau, kad problema yra aparatinė problema! Visa tai įvyko po elektros netvarka sustojo ... ir po to pradėti "My Computer", ir aš mačiau, kad juosta ... aš bandžiau ir ką pataisyti šią partiją. .. nieko ... Aš taip pat atnaujinti BIOS ir pasuko atgal į pradinę vieno aš iš naujo ją, aš stengiausi remontas su šviežiai Windows kopija ... nieko ... mano konfigūracija: CPU AMD Athlon 3000 + Chipset per M2v asus, vaizdo Asus 1.600 PRO 256 MB, 2.5 DDR 2 KINGMAX ... MAXTOR 80 GB! dar dirba gerai!
Old Gegužė 1, 2009, 11:51
Donorų grupės

Buvo PC, kai galia nuėjo?
Old Gegužė 2, 2009, 01:48
Naujas Narys

Taip PC buvo!
Old Gegužė 2, 2009, 10:42
Donorų grupės

Galėjo turėti įtakos PSU.

Jūs bandė naudojant kitokį?
Old Gegužė 2, 2009, 14:58
Naujas Narys

Ne, aš ne bandė ką nors ... dėl įrangos! Thx anyway! Bet aš manau, kad aš turiu eiti į tarnybą dėl kai debugging ...!
Old Gegužė 2, 2009, 15:40
Donorų grupės

Na aš storngly rekomenduojame paragauti įvairių PSU.

Net jei jūs neturite jie labai pigūs iš tikrųjų.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos? Windows XP solosdk Windows "operacinės sistemos 6 16 spalis 2009 01:55
Dvigubos paleidimo Windows 7 RC ir mano dabartinis Windows XP Coolyxxx Windows "operacinės sistemos 6 5 gegužė 2009 22:59
"Windows XP" Ne Atsisiuntimas jaybob275 Windows "operacinės sistemos 1 Lapkritis 10, 2008 17:26
Reikia pagalbos dėl "Windows paleidimo problemos! mistamocopgreen Windows "operacinės sistemos 1 25 spalis 2007 18:51
Neleisti Windows / PC Atsisiuntimas robbiecom BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 Rugpjūtis 27, 2007 06:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.