![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir problēma, un izskatās, to nav izeja ... es sāku datoru, pēc BIOS procesoru un ddr informations, nevis Windows XP logo tas parādās melns ekrāns ar horizontālu baltu svītru līdzīgs, piemēram, ka viens, kad sākat reģenerācija console.It aizņem vairāk nekā 10 minūtes, lai pazūd un Windows XP logo appear.What man ir jādara? ka baltā svītra ir tiešām kaitinošas, un to var gaidīt 15 min logu, lai sāktu! |
|
| |||
| |||
| Lejupielādēt Piriform CCleaner un instalējiet to. Virzīties uz kancelejai (No kreisās) un jautājumi Scan klikšķi. Tad izvēlieties Fix Atlasīti, rezerves, ja vēlaties, bet nav nepieciešams. Reboot un redzētu, vai tas ir veicis atšķirība. Ja ne, iedziļināties par startēšanas BIOS un saņemt to boot no CD pirms HDD, tad ievietojiet XP disku un reboot. Izvēlieties opciju, lai remonts instalēt.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Izskatās, ka tas nedarbojas ... un es mēģināju arī otro risinājumu, u man iedeva, ka viens ar hdd formatēšanu un svaigu uzstādīšana atraitnes ... I updated my bios un pagriezās atpakaļ uz iepriekšējo un es reset arī velkot no akumulatoru no mainboard! citus risinājumus? |
|
| |||
| |||
| Wow .. ļoti pārsteigts pat remonts logi nenoteica - nemaz jau nerunājot formatētu un instalētu .. Jābūt aparatūras jautājums .. Vai jūs varat uzskaitīt savus specs lūdzu?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jūs zināt, es domāju, ka problēma ir hardware jautājums! Visi šo putru notika pēc elektroenerģijas apstājās ... un pēc šī es sāku savu datoru, un es esmu redzējis, ka svītru ... es mēģināju daudzas lietas, lai labotu to. .. nekas ... I updated arī bios un pagriezās atpakaļ uz sākuma man reset, es centos remonts ar svaigu kopiju logi ... nekas ... mana konfigurācija: CPU AMD Athlon 3000 + Chipset via m2v asus, video asus 1.600 pro 256 mb, 2,5 DDR 2 KINGMAX ... MAXTOR 80 gb! joprojām darbojas fine! |
|
| |||
| |||
| Was datoru, kad varas gāja?
|
| |||
| |||
| Jā pc bija! |
|
| |||
| |||
| Varēja ietekmēt PSU. Vai esat mēģinājuši izmantot cits?
|
| |||
| |||
| Nē! Es neesmu mēģinājis kaut ko ... par datortehniku! Thx anyway! Bet es domāju, ka man ir jāiet uzpildes dažiem debugging ...! |
|
| |||
| |||
| Nu es storngly iesaku mēģināt dažādus PSU. Pat ja jums nav viens viņi ir ļoti lēti tiešām.
![]() |
|
| Bookmarks |