![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam problem i wygląda jak nie ma wyjścia ... I początek mojego komputera, po procesora BIOS i informacje ddr zamiast logo systemu Windows XP wydaje się czarny ekran z białym paskiem poziomej podobnych jak ten jeden, kiedy zaczynamy console.It odzyskiwania trwa dłużej niż 10 minut zniknie i logo systemu Windows XP do appear.What powinienem zrobić? ten biały pasek to naprawdę denerwujące i może czekać 15 min na uruchomienie systemu Windows! |
|
| |||
| |||
| Pobrać Piriform CCleaner i zainstalować ją. Przejdź do rejestru (po lewej) i kliknij przycisk Skanuj w poszukiwaniu problemy. Następnie wybierz opcję Napraw Wybrane kopii zapasowych, jeśli chcesz, ale nie jest to konieczne. Reboot i zobacz czy to się żadnej różnicy. Jeśli nie, przejdź do BIOS przy starcie i zmusić go do uruchamiania z płyty CD, dysk twardy, a następnie włożyć płytę XP i restart. Wybierz opcję, aby naprawić instalację.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Wygląda na to że nie działa ..., a ja próbowałem też drugie rozwiązanie, które dał u mnie, że jeden z hdd formatowanie i świeżej instalacji wdów ... Po zaktualizowaniu BIOS i wrócił do poprzedniej i zresetować również by wyciągać baterii z płyty głównej! inne rozwiązania? |
|
| |||
| |||
| Wow .. bardzo zaskoczony, nawet naprawy okien nie rozwiązało - nie mówiąc już sformatować i zainstalować .. Musi to być problem sprzętowy .. Możesz wymienić swoje widowisko please?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Wiesz, myślałem, że problem jest problem sprzętowy! Wszystko to bałagan się stało po elektrycznej zatrzymał ... i po tym uruchomieniu komputera i widziałem, że pas ... Próbowałem wiele rzeczy do naprawienia tego. .. nic ... Ja również aktualizacja BIOS i wrócił do wyjściowego zresetować go, starałem się naprawić z świeży Windows skopiować ... nic ... moja konfiguracja: Procesor AMD Athlon 3000 + chipset VIA asus m2v, wideo ASUS 1600 PRO 256 MB, 2.5 KINGMAX DDR 2 ... Maxtor 80 GB! nadal dobrze działa! |
|
| |||
| |||
| Czy w komputerze, gdy moc poszedł?
|
| |||
| |||
| Tak było na PC! |
|
| |||
| |||
| Mogły mieć wpływ na PSU. Czy próbowali za pomocą różnych jeden?
|
| |||
| |||
| Nie, ja nie próbowałem niczego ... dotyczące sprzętu! Thx anyway! Ale myślę, że muszę iść na usługi dla niektórych błędów ...! |
|
| |||
| |||
| Cóż bym storngly polecam próbuje różnych PSU. Nawet jeśli nie masz jeszcze są one naprawdę bardzo tanie.
![]() |
|
| Zakładki |