menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

I Need Help - PC nie je Zavedenie Windows

Reply

Thread Tools
Old 1. mája 2009, 05:05
Nový člen skupiny

Default I Need Help - PC nie je Zavedenie Windows

Mám problém a vyzerá to, že žiadna cesta von ... I štart počítača po bios procesor a DDR informations miesto Windows XP logo sa objaví čierna obrazovka s bielym pásom horizontálne podobné rád, že raz, keď začínate vymáhanie console.It trvá dlhšie ako 10 minút zmizne a Windows XP logo appear.What mám robiť? To biely prúžok je naozaj nepríjemný a môže čakať 15 min okien na štart!
Old 1. mája 2009, 09:29
Darcu Skupina

Stiahnuť Piriform CCleaner a nainštalovať ho.

Prejdite do registra (vľavo) a kliknite na tlačidlo Scan pre záležitosti. Potom vyberte Fix Vybrané, zálohovať, ak chcete, ale nie je to nutné.

Reštartujte počítač a zistiť, či to, že žiadne rozdiely.

Ak nie, choďte do BIOSu pri štarte a dostať ju do systému z CD do HDD, vložte disk XP a reštartujte počítač.

Vyberte možnosť opravy inštalácie.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 1. mája 2009, 10:23
Nový člen skupiny

Vyzerá to, že to nefunguje ... a ja som sa pokúsil aj o druhej riešenie, ktoré u mňa, že raz s hdd formátovanie a nové inštalácie vdovy ... I môj aktualizovaný bios a obrátil späť k predchádzajúcej reset a já to také od vytažení batérie zo základnej! akékoľvek iné riešenie?
Old 1. mája 2009, 10:25
Darcu Skupina

Wow .. veľmi prekvapený aj opravy okien nebola oprava - nieto preformátovať a nainštalovať ..

Musí sa jednať o hardwarový problém ..

Môžeš inzerujte špecifikácie prosím?
Old 1. mája 2009, 11:01
Nový člen skupiny

Vieš, premýšľal som, že problém je hardvérový problém! To všetko sa stalo po bordel elektriny zastavil ... a po tomto som štart má počítač a já jsem viděl, že prúžok ... Snažil som sa veľa vecí o opravu. .. nic ... som tiež aktualizovaný bios a obrátil späť do pôvodného I reset to som sa snažil opraviť s novú kópiu systému Windows ... nič ... moja zostava: CPU AMD Athlon 3000 + cez čipset M2V asus, video asus 1600 na 256 MB, 2,5 DDR 2 kingmax ... Maxtor 80 GB! stále v poriadku!
Old 1. mája 2009, 11:51
Darcu Skupina

Bol na PC, keď výkon šel?
Old 2. mája 2009, 01:48
Nový člen skupiny

Áno, PC sa na to!
Old 2. mája 2009, 10:42
Darcu Skupina

By mohli mať vplyv na PSU.

Snažili ste sa s použitím rôznych jeden?
Old 2. mája 2009, 14:58
Nový člen skupiny

Nie, som sa pokúsil niečo ne ..., pokiaľ ide o hardvér! Thx rovnako! Ale já si myslím, že mám ísť na servis pre niektoré ladenie ...!
Old 2. mája 2009, 15:40
Darcu Skupina

No já bych storngly Odporúčam vyskúšať rôzne PSU.

Dokonca aj keď nemáte sú naozaj veľmi lacný.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problémy so zavádzaním systému Windows XP solosdk Operačné systémy Windows 6 16.října 2009 01:55
Duální bootování Windows 7 RC a môj súčasný systém Windows XP Coolyxxx Operačné systémy Windows 6 5. mája 2009 22:59
Windows XP Nie je Zavedenie jaybob275 Operačné systémy Windows 1 10. novembra 2008 17:26
Potrebujete pomoc pre okná zavádzaním problém! mistamocopgreen Operačné systémy Windows 1 25. októbra 2007 18:51
Prevencia Windows / PC zavádzaním robbiecom Všeobecné Software Chat 4 27. augusta 2007 06:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.