![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám problém a vyzerá to, že žiadna cesta von ... I štart počítača po bios procesor a DDR informations miesto Windows XP logo sa objaví čierna obrazovka s bielym pásom horizontálne podobné rád, že raz, keď začínate vymáhanie console.It trvá dlhšie ako 10 minút zmizne a Windows XP logo appear.What mám robiť? To biely prúžok je naozaj nepríjemný a môže čakať 15 min okien na štart! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiahnuť Piriform CCleaner a nainštalovať ho. Prejdite do registra (vľavo) a kliknite na tlačidlo Scan pre záležitosti. Potom vyberte Fix Vybrané, zálohovať, ak chcete, ale nie je to nutné. Reštartujte počítač a zistiť, či to, že žiadne rozdiely. Ak nie, choďte do BIOSu pri štarte a dostať ju do systému z CD do HDD, vložte disk XP a reštartujte počítač. Vyberte možnosť opravy inštalácie.
|
| |||
| |||
| Vyzerá to, že to nefunguje ... a ja som sa pokúsil aj o druhej riešenie, ktoré u mňa, že raz s hdd formátovanie a nové inštalácie vdovy ... I môj aktualizovaný bios a obrátil späť k predchádzajúcej reset a já to také od vytažení batérie zo základnej! akékoľvek iné riešenie? |
|
| |||
| |||
| Wow .. veľmi prekvapený aj opravy okien nebola oprava - nieto preformátovať a nainštalovať .. Musí sa jednať o hardwarový problém .. Môžeš inzerujte špecifikácie prosím?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Vieš, premýšľal som, že problém je hardvérový problém! To všetko sa stalo po bordel elektriny zastavil ... a po tomto som štart má počítač a já jsem viděl, že prúžok ... Snažil som sa veľa vecí o opravu. .. nic ... som tiež aktualizovaný bios a obrátil späť do pôvodného I reset to som sa snažil opraviť s novú kópiu systému Windows ... nič ... moja zostava: CPU AMD Athlon 3000 + cez čipset M2V asus, video asus 1600 na 256 MB, 2,5 DDR 2 kingmax ... Maxtor 80 GB! stále v poriadku! |
|
| |||
| |||
| Bol na PC, keď výkon šel?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Áno, PC sa na to! |
|
| |||
| |||
| By mohli mať vplyv na PSU. Snažili ste sa s použitím rôznych jeden?
|
| |||
| |||
| Nie, som sa pokúsil niečo ne ..., pokiaľ ide o hardvér! Thx rovnako! Ale já si myslím, že mám ísť na servis pre niektoré ladenie ...! |
|
| |||
| |||
| No já bych storngly Odporúčam vyskúšať rôzne PSU. Dokonca aj keď nemáte sú naozaj veľmi lacný.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy so zavádzaním systému Windows XP | solosdk | Operačné systémy Windows | 6 | 16.října 2009 01:55 |
| Duální bootování Windows 7 RC a môj súčasný systém Windows XP | Coolyxxx | Operačné systémy Windows | 6 | 5. mája 2009 22:59 |
| Windows XP Nie je Zavedenie | jaybob275 | Operačné systémy Windows | 1 | 10. novembra 2008 17:26 |
| Potrebujete pomoc pre okná zavádzaním problém! | mistamocopgreen | Operačné systémy Windows | 1 | 25. októbra 2007 18:51 |
| Prevencia Windows / PC zavádzaním | robbiecom | Všeobecné Software Chat | 4 | 27. augusta 2007 06:49 |
| Thread Tools | |
| |