![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам проблем а изгледа као да нема излаза ... ја почети мој ПЦ, након БИОС-процесор и ДДР информације, уместо Уиндоус КСП лого чини се црно екран са хоризонтални белим пруга слично као онај кад сте са почетком цонсоле.Ит опоравак траје дуже од 10 минута да нестану и Уиндоус КСП логотип на аппеар.Ухат да радим? бијелих пруга То је стварно узнемирујући и може сачекати 15 мин за прозоре за почетак! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скидати Пириформ ЦЦлеанер и инсталирате га. Прелаз на регистар (на левој страни), а затим кликните Сцан фор питања. Затим изаберите Фикс изабрати, врати се, ако желите, али не и неопходно. Ребоот и видети ако то је направио све разлике. Ако нису, ући у БИОС-у покретање и добити то за чизма из ЦД пред ХДД, а затим убаците КСП диск и поновно подизање система. Изаберите опцију за поправку инсталације.
|
| |||
| |||
| Изгледа као да не ради ... и ја исто тако покушао други решење које ми је дао да се у једно са ХДД форматирање и чисту инсталацију удовице ... ЈА измијењени мој БИОС и врати се на претходну једном вратити и ја такође повлачењем извадити батерију из маинбоард! било ког другог решења? |
|
| |||
| |||
| Уоу .. врло изненађен чак и отклањање прозори нису поправили - а камоли реформатизовати и инсталирати .. Мора да буде хардверски проблем .. Може ли ваше наочаре листи молимо?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Знаш сам мислио да је проблем хардверски проблем! Све се то догађало након неред струја престала ... и после тога сам покренути моје рачунар и сам видео да је пруга ... ЈА суђен пуно ствари које треба поправити овај. .. ништа ... ја такође измијењени БИОС и врати на почетно једном сам га ресетирати, Покушао сам поправити са свежим копију прозора ... ништа ... моја конфигурација: ЦПУ АМД Атхлон 3000 + виа цхипсет Асус м2в, видео Асус 1600 Про 256 МБ, 2/5 ДДР 2 кингмакс ... макстор 80 гб! даље ради фино! |
|
| |||
| |||
| Био је ПЦ на снагу кад је отишао?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Да је био на пц! |
|
| |||
| |||
| Могло да утиче на псу. Јесте ли покушао помоћу другу?
|
| |||
| |||
| Не! Нисам покушао ништа ... у вези хардуаре! Тхкс Аныуаы! Али мислим да ћу морати ићи на неки сервис за дебуггинг ...! |
|
| |||
| |||
| Па бих сторнглы препоручити тежак различит псу. Чак и ако не они имати један врло јефтин стварно.