az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

I Need Help - PC değil Windows Booting

Reply

Konu Araçları
Old 1 Mayıs 2009, 05:05
Yeni Üye Grubu

Default I Need Help - PC değil Windows Booting

Bir sorun var gibi hiç bir çıkış yolu's görünüyor ... Yani, BIOS'ta işlemci ve DDR bilgiler sonra, yerine bir yatay beyaz şerit bir zaman başlıyoruz gibi benzer bir siyah ekran görünür Windows XP logosu benim bilgisayar başlangıç kurtarma console.It ve Windows XP logosu should I do appear.What için yok fazla 10 dakika sürer? Bu beyaz şerit ve gerçekten çok can sıkıcı bir durum pencere başlaması için 15 dakika beklemek olabilir!
Old 1 Mayıs 2009, 09:29
Bağış Grubu

Indirmek Piriform CCleaner ve yükleyin.

Kayıt için tıklayınız Tarama Sorunları (solda) ve Açık gezininiz. Sonra Düzeltme, yedeklemez Eğer gerekli değil isterseniz Seçilen seçin.

Reboot ve eğer herhangi bir fark yapılan görmek.

, Başlangıçta BIOS girmek Eğer değilse ve CD'den boot HDD'ye önce almak, sonra XP disk ve reboot takın.

Seç seçenek yüklemek onarmak için.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 1 Mayıs 2009, 10:23
Yeni Üye Grubu

Görünüşe göre bu çalışmıyor ... ve ben de U bana verdiğiniz ikinci çözüm denedim bir HDD biçimlendirme ve dul yeni bir yüklemeye ... Ben BIOS güncelleme ve önceki dönüp de Sıfırlarım bu mainboard gelen pil dışarı çekerek! başka bir çözüm?
Old 1 Mayıs 2009, 10:25
Bağış Grubu

Vay be .. çok bile düzeltmek didn't pencerelerin tamir şaşırttı - izin yalnız yeniden biçimlendirmek ve yükleyin ..

Bir donanım sorunu .. olmalı

Size özellikleri lütfen listesi miyim?
Old 1 Mayıs 2009, 11:01
Yeni Üye Grubu

Siz bu sorunu düşünüyordum biliyor donanım konudur! Tüm bu karmaşa elektrik sonra durdu oldu ... ve bu benim bilgisayarı başlatın ve bu çizgi ... Bu onarmak için bir çok şey denedim gördüm sonra. .. şey ... ben de BIOS güncelleme ve ilk bir bunu sıfırlamak için döndü, ben m2v ASUS, video ile yeni bir kopyasını pencereler ... şey ... benim yapılandırma: CPU AMD Athlon 3000 + yonga seti ile tamir etmeye çalıştı ASUS 1600 PRO 256 MB, 2,5 DDR 2 kingmax ... Maxtor 80 GB! hala çalışıyor güzel!
Old 1 Mayıs 2009, 11:51
Bağış Grubu

Üzerinde PC oldu zaman güç gitmiş?
Old 2 Mayıs 2009, 01:48
Yeni Üye Grubu

Evet PC'de oldu!
Old 2 Mayıs 2009, 10:42
Bağış Grubu

Bu PSU etkilenen olabilir.

Farklı bir tek kullanarak denediniz mi?
Old 2 Mayıs 2009, 14:58
Yeni Üye Grubu

Hayır, ben bir şey ... Thx zaten! Umarım servis bazı hata ayıklama yapmak zorunda ...! Düşünüyorum donanım konusunda hiç denemedim!
Old 2 Mayıs 2009, 15:40
Bağış Grubu

Evet storngly bir PSU çalışırken tavsiye ediyoruz.

Bile yok bir çok gerçekten ucuz demektir.

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından