![]() |
|
| |||
| |||
| Bir sorun var gibi hiç bir çıkış yolu's görünüyor ... Yani, BIOS'ta işlemci ve DDR bilgiler sonra, yerine bir yatay beyaz şerit bir zaman başlıyoruz gibi benzer bir siyah ekran görünür Windows XP logosu benim bilgisayar başlangıç kurtarma console.It ve Windows XP logosu should I do appear.What için yok fazla 10 dakika sürer? Bu beyaz şerit ve gerçekten çok can sıkıcı bir durum pencere başlaması için 15 dakika beklemek olabilir! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Indirmek Piriform CCleaner ve yükleyin. Kayıt için tıklayınız Tarama Sorunları (solda) ve Açık gezininiz. Sonra Düzeltme, yedeklemez Eğer gerekli değil isterseniz Seçilen seçin. Reboot ve eğer herhangi bir fark yapılan görmek. , Başlangıçta BIOS girmek Eğer değilse ve CD'den boot HDD'ye önce almak, sonra XP disk ve reboot takın. Seç seçenek yüklemek onarmak için.
|
| |||
| |||
| Görünüşe göre bu çalışmıyor ... ve ben de U bana verdiğiniz ikinci çözüm denedim bir HDD biçimlendirme ve dul yeni bir yüklemeye ... Ben BIOS güncelleme ve önceki dönüp de Sıfırlarım bu mainboard gelen pil dışarı çekerek! başka bir çözüm? |
|
| |||
| |||
| Vay be .. çok bile düzeltmek didn't pencerelerin tamir şaşırttı - izin yalnız yeniden biçimlendirmek ve yükleyin .. Bir donanım sorunu .. olmalı Size özellikleri lütfen listesi miyim?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Siz bu sorunu düşünüyordum biliyor donanım konudur! Tüm bu karmaşa elektrik sonra durdu oldu ... ve bu benim bilgisayarı başlatın ve bu çizgi ... Bu onarmak için bir çok şey denedim gördüm sonra. .. şey ... ben de BIOS güncelleme ve ilk bir bunu sıfırlamak için döndü, ben m2v ASUS, video ile yeni bir kopyasını pencereler ... şey ... benim yapılandırma: CPU AMD Athlon 3000 + yonga seti ile tamir etmeye çalıştı ASUS 1600 PRO 256 MB, 2,5 DDR 2 kingmax ... Maxtor 80 GB! hala çalışıyor güzel! |
|
| |||
| |||
| Üzerinde PC oldu zaman güç gitmiş?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Evet PC'de oldu! |
|
| |||
| |||
| Bu PSU etkilenen olabilir. Farklı bir tek kullanarak denediniz mi?
|
| |||
| |||
| Hayır, ben bir şey ... Thx zaten! Umarım servis bazı hata ayıklama yapmak zorunda ...! Düşünüyorum donanım konusunda hiç denemedim! |
|
| |||
| |||
| Evet storngly bir PSU çalışırken tavsiye ediyoruz. Bile yok bir çok gerçekten ucuz demektir.