менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Мені потрібна допомога - ПК не завантаження у Windows

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 травня 2009, 05:05
Нові члени групи

Default Мені потрібна допомога - ПК не завантаження у Windows

У мене є проблема і виглядає як немає виходу ... Я почала мого комп'ютера, після BIOS процесор і DDR інформації, замість того, Windows XP Logo здається чорний екран з білими горизонтальними смугами, як аналогічні що коли ви починаєте відновлення console.It займає більше 10 хвилин, щоб зникнути і Windows XP логотип appear.What я повинен робити?, що білі смуги дійсно дратує і може чекати 15 хвилин для Windows, щоб почати!
Old 1 травня 2009, 09:29
Донор групи

Завантаження Piriform CCleaner і встановити його.

Перейдіть в реєстрі (ліворуч) і натисніть кнопку Сканувати питань. Потім виберіть Fix Закладки, створіть резервну копію, якщо ви хочете, але не необхідно.

Перезавантажити і подивіться, що зробила ніякої різниці.

Якщо не вдаватися в BIOS при запуску і отримати його для завантаження з компакт-диска до жорсткого диска, а потім вставити XP дисків і перезавантажте комп'ютер.

Виберіть опцію для ремонту установки.

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 1 травня 2009, 10:23
Нові члени групи

Схоже, він не працює ... і я спробував також друге рішення, що й дало мені, що одне з форматуванням жорсткого диска і нової установки вдів ... Я поновив свою BIOS і повернувся до попереднім, і скинути це також За потягнувши акумулятор з плати! будь-які інші рішення?
Old 1 травня 2009, 10:25
Донор групи

Wow .. Дуже здивувала навіть ремонту вікон не виправити - не кажучи вже відформатувати і встановити ..

Повинна бути питанням апаратного ..

Ви можете перерахувати ваші специфікації, будь ласка?
Old 1 травня 2009, 11:01
Нові члени групи

Ви знаєте, я думав, що проблема є питанням апаратного! Все це відбулося після того, безлад електроенергії зупинилися ... і після цього я почав мій комп'ютер, і я бачив, що смуга ... Я намагався багато речей, щоб виправити це. .. нічого ... Я також оновлений BIOS і повернулися до вихідної скинути його, я намагався відновити з нової копії Windows ... нічого ... Моя конфігурація: процесор AMD Athlon 3000 + Чіпсет VIA M2V ASUS, відео ASUS 1600 Pro 256 Mb, 2,5 DDR 2 Kingmax ... Maxtor 80 GB! ще працює чудово!
Old 1 травня 2009, 11:51
Донор групи

Був комп'ютер від того, коли влада пішла?
Old 2 травня 2009, 01:48
Нові члени групи

Так, був на ПК!
Old 2 травня 2009, 10:42
Донор групи

Чи могли вплинути на БП.

Ви намагалися використовувати іншу?
Old 2 травня 2009, 14:58
Нові члени групи

Ні, я ще не пробував нічого ... Що стосується апаратних! Thx в будь-якому разі! Але я думаю, що мені потрібно йти на службу для деяких налагодження ...!
Old 2 травня 2009, 15:40
Донор групи

Ну, я б storngly рекомендуємо спробувати різні БП.

Навіть якщо у вас немає жодного вони дійсно дуже дешево.

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.