![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є проблема і виглядає як немає виходу ... Я почала мого комп'ютера, після BIOS процесор і DDR інформації, замість того, Windows XP Logo здається чорний екран з білими горизонтальними смугами, як аналогічні що коли ви починаєте відновлення console.It займає більше 10 хвилин, щоб зникнути і Windows XP логотип appear.What я повинен робити?, що білі смуги дійсно дратує і може чекати 15 хвилин для Windows, щоб почати! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завантаження Piriform CCleaner і встановити його. Перейдіть в реєстрі (ліворуч) і натисніть кнопку Сканувати питань. Потім виберіть Fix Закладки, створіть резервну копію, якщо ви хочете, але не необхідно. Перезавантажити і подивіться, що зробила ніякої різниці. Якщо не вдаватися в BIOS при запуску і отримати його для завантаження з компакт-диска до жорсткого диска, а потім вставити XP дисків і перезавантажте комп'ютер. Виберіть опцію для ремонту установки.
|
| |||
| |||
| Схоже, він не працює ... і я спробував також друге рішення, що й дало мені, що одне з форматуванням жорсткого диска і нової установки вдів ... Я поновив свою BIOS і повернувся до попереднім, і скинути це також За потягнувши акумулятор з плати! будь-які інші рішення? |
|
| |||
| |||
| Wow .. Дуже здивувала навіть ремонту вікон не виправити - не кажучи вже відформатувати і встановити .. Повинна бути питанням апаратного .. Ви можете перерахувати ваші специфікації, будь ласка?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ви знаєте, я думав, що проблема є питанням апаратного! Все це відбулося після того, безлад електроенергії зупинилися ... і після цього я почав мій комп'ютер, і я бачив, що смуга ... Я намагався багато речей, щоб виправити це. .. нічого ... Я також оновлений BIOS і повернулися до вихідної скинути його, я намагався відновити з нової копії Windows ... нічого ... Моя конфігурація: процесор AMD Athlon 3000 + Чіпсет VIA M2V ASUS, відео ASUS 1600 Pro 256 Mb, 2,5 DDR 2 Kingmax ... Maxtor 80 GB! ще працює чудово! |
|
| |||
| |||
| Був комп'ютер від того, коли влада пішла?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Так, був на ПК! |
|
| |||
| |||
| Чи могли вплинути на БП. Ви намагалися використовувати іншу?
|
| |||
| |||
| Ні, я ще не пробував нічого ... Що стосується апаратних! Thx в будь-якому разі! Але я думаю, що мені потрібно йти на службу для деяких налагодження ...! |
|
| |||
| |||
| Ну, я б storngly рекомендуємо спробувати різні БП. Навіть якщо у вас немає жодного вони дійсно дуже дешево.