![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Така че тук е мой проблем, аз необходимо да се създаде директория начало за всичките си потребители (много нещо, иначе всичко е готово, създаден), но един потребител трябва да може да видите всички от дома directorys (Admin потребител), но аз не знаете как да настроите това, доколкото всеки потребител може само да виждат своето начало директория. Сега вече са се променили разрешение за Admin потребителя да дават пълен контрол на родител папка, където домашната директория и да се складират, различна от тази, аз съм stumped. Така че може някой там да ми помогне! Шон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моля, не започвайте дубликат конци, благодаря.
| |||
| |||
| Така че има ли някой, който може да ми помогне? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това Active Directory? Имате ли роуминг профили, или папка пренасочване? Запознат ли сте с група политика? Аз съм, разбира се приема че това е Server 2003 / 2008. По принцип съм казвайки: ние се нуждаем WAY повече информация.
|
| |||
| |||
| Благодаря за да се върнеш при мен serverguy. Добре ми е тук, цялата настройка; Имам 4 сървъри на всички работи на Windows Server 2003 със SP1. Имам нужда от сървърите да тече Active Directory (този сървър е моя DNS и DHCP инсталиран на него), файлов сървър, уеб сървър, принт-сървър. Всички тези сървъри са създадени и се пускат и те са част от един и същ домейн. Имам вече настройката ми дом директория за всичките си потребители и те работят (аз използвам роуминг профили), но както казах в последния ми пост имам нужда потребителят да може да видите всички от останалите потребители начало директории. Аз не съм бил покажа какво папка пренасочване е (така ще каже не на един) и знам какво група политики, но не ги използва с сървъри. Не знам какво друго да кажа освен, преди да започна да правя този проект не са били покажа как да се създаде директория начало ето защо аз съм намиране толкова трудно. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Active Directory и имейл за въпроси.? | atorres0506 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 3-ти ноември 2009 година 08:59 |
| Active Directory ... къде е? | Исаак appiah | Windows операционни системи | 1 | 17 Юни 2009 14:00 |
| Импортиране вход имена от активната директория в CSV формат | agtjev | Windows операционни системи | 0 | 15 Юни 2009 13:52 |
| Спечели 2000Pro е 2 Program Files директорията | jensen1328 | Windows операционни системи | 2 | 7 юни 2008 12:05 |
| Сграда Връзки Чрез Directory Submissions | emmaonline | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 15 Март 2007 16:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |