![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μέχρι εδώ είναι το πρόβλημά μου? Είχα ανάγκη να δημιουργηθεί ένα κεντρικό κατάλογο για όλους τους χρήστες μου (πράγμα πολύ άλλο είναι όλα έτοιμα σύστασή της), αλλά ένας χρήστης πρέπει να είναι σε θέση να δείτε όλες τις εσωτερικές directorys (admin χρήστη) αλλά δεν γνωρίζουν πώς να ρυθμίσετε αυτήν την μέχρι τώρα κάθε χρήστης μπορεί να βλέπει μόνο το δικό τους σπίτι κατάλογο. Τώρα έχω αλλάξει την άδεια για το χρήστη να δώσει το admin πλήρη έλεγχο στη μητρική φάκελο όπου το κεντρικό κατάλογο και να αποθηκεύονται, εκτός από ότι είμαι stumped. Έτσι, μπορεί κανείς εκεί να με βοηθήσει! Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σας παρακαλώ, μην αρχίσετε διπλές κλωστές, ευχαριστώ.
| |||
| |||
| Έτσι, υπάρχει μία που μπορεί να με βοηθήσει; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι αυτό Active Directory; Έχετε προφίλ περιαγωγής, ή ανακατεύθυνσης φακέλου; Είστε εξοικειωμένος με την πολιτική ομάδα; Είμαι, φυσικά, αυτή η παραδοχή είναι Server 2003 / 2008. Βασικά λέω χρειαζόμαστε WAY περισσότερες πληροφορίες.
|
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για την επανάκτηση serverguy μου. Εντάξει εδώ είναι όλη μου setup? Έχω 4 servers που τρέχουν σε όλα τα Windows Server 2003 με SP1. Θέλω να τρέχουν οι διακομιστές Active Directory (αυτό μου έχει επίσης διακομιστή DNS και DHCP εγκατεστημένο σε αυτό), file server, web server, print server. Όλοι οι διακομιστές που έχουν συσταθεί και να λειτουργήσει και είναι όλοι μέρος του ίδιου τομέα. Έχω ήδη εγκατάσταση σπίτι μου κατάλογο για όλες μου οι χρήστες και οι εργασίες (είμαι χρησιμοποιώντας προφίλ περιαγωγής), αλλά όπως είπα και στην τελευταία μου θέση πρέπει ο χρήστης να είναι σε θέση να δει όλους τους άλλους χρήστες στο σπίτι καταλόγους. Δεν έχω δείξει τι ανακατεύθυνσης φακέλου είναι (γι 'αυτό δεν θα πω ότι σε ένα) και ξέρω τι πολιτικές ομάδας, αλλά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί με τους διακομιστές. Δεν ξέρω τι άλλο να πω εκτός από πριν ξεκίνησε αυτό το έργο μου δεν είχαν δείξει πώς να δημιουργηθεί ένα κεντρικό κατάλογο γι 'αυτό είμαι διαπίστωση ότι τόσο σκληρά. |