![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dakle ovdje je moj problem, a ja je potrebno za postavljanje home direktorij za sve moje korisnici (vrlo stvar je sve ostalo spremno postaviti), ali jedan korisnik mora biti u mogućnosti vidjeti sve kuće directorys (admin korisnik) ali ja ne znati kako se postaviti do sada svaki korisnik može vidjeti samo svoje home direktorij. Sada sam promijenio je suglasnost za admin korisniku dati potpunu kontrolu na nadređenu mapu gdje home direktorij i pohranjuju, osim da sam stumped. Znači može bilo tko pomoć mene vanjska strana ima! Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Molimo vas, nemojte početi duple teme, hvala.
| |||
| |||
| Pa tko je tu što može pomoći? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li to Active Directory? Jeste li dobili roaming profila, ili mapu preusmjerenje? Jeste li upoznati s pravilima grupe? Ja sam, naravno, uz pretpostavku je ovo Server 2003 / 2008. Uglavnom sam STAZNI rekavši nam treba više informacija.
|
| |||
| |||
| Hvala za dobivanje natrag na mene serverguy. Ok ovdje je moj cijeli setup; Imam 4 serverima sve izvodi na sustavu Windows Server 2003 sa SP1. Trebam serverima izvoditi Active Directory (ovom serveru ima moja DNS i DHCP instaliran na njemu), file server, web server, print server. Svi serveri su je postaviti i trčanje i svi oni su dio iste domene. Već sam setup moj home direktorij za sve moje korisnici i oni rade (ja sam koristeći roaming profila), ali kao što sam rekao na moj zadnji post mi je potrebno da korisnik moći vidjeti sve od drugih korisnika home direktorijima. Nisam bio pokazati što mapu preusmjerenje je (pa ću reći da to ne jedan), a ja znam što, ali su pravila grupe ne koriste ih sa servera. Ne znam što drugo reći, osim prije nego sam započeo ovaj projekt radiš sam imao nije bio pokazati kako postaviti home direktorij zato sam ga tako teško pronalaženje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Active Directory i e-mail Pitanje.? | atorres0506 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | Jučer 17:42 |
| Active Directory ... gdje je to? | Izak appiah | Windows Operating Systems | 1 | 17. lipnja 2009 14:00 |
| Uvoz login imena iz Active Directory u CSV formatu | agtjev | Windows Operating Systems | 0 | 15. lipnja 2009 13:52 |
| Win 2000Pro ima 2 program files directory | jensen1328 | Windows Operating Systems | 2 | 7. lipnja 2008 12:05 |
| Građevinska Links Directory Kroz Podnesci | emmaonline | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 15. ožujak 2007 16:33 |
| Thread Tools | |
| |