kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Meg kell, hogy hozzon létre egy saját könyvtárat a minden felhasználó

Reply

Téma eszközök
Old 5. május 2009, 15:30
Csoport tagja

Default Meg kell, hogy hozzon létre egy saját könyvtárat a minden felhasználó

Tehát itt az én problémám, én kell, hogy hozzon létre egy saját könyvtárat az összes felhasználó (nagyon más dolog van kész létre), de egy felhasználónak meg kell tudnia, hogy az összes otthoni directorys (admin felhasználó), de nem know-how-ját, hogy ezt eddig minden felhasználó csak lásd a saját könyvtárában.

Most megváltozott az engedélyt az admin felhasználó számára, hogy teljes körű ellenőrzést, hogy a szülő mappát, ahol a saját könyvtárat és a tárolás egyéb, mint hogy én vagyok stumped.

Így tud akárki itt segítsen nekem!

Sean
Old Május 6 2009, 01:45
Administrator Group

Kérjük, ne kezdje duplicate threads, köszönöm.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 6 2009, 07:31
Csoport tagja

Szóval van-e valaki, hogy lehet segíteni?
Old Május 6 2009, 13:16
Moderátor Csoport

Ez az Active Directory?

Van roaming profilok, vagy mappa átirányítástól?

Ismeri csoport politika?

Én természetesen feltételezve, hogy ez a Server 2003 / 2008.

Alapvetően én azt meg kell WAY további információkért.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Május 6 2009, 13:55
Csoport tagja

Thanks for getting back to me serverguy.

Ok Itt van a teljes setup, I have 4 servers minden futó Windows Server 2003 SP1. Szükségem van a szerverek futtatására Active Directory (ez a szerver is van a DNS és a DHCP telepítve van), file szerver, webszerver, print server.

Mind a kiszolgálók létrehozását és működtetését, és ezek mind az ugyanazon a területen. Már setup my home könyvtárat minden felhasználó és dolgoznak (I am roaming profilok segítségével), de ahogy mondtam az utolsó utáni I need a felhasználó számára, hogy képes látni az összes többi felhasználó könyvtárában.

Én nem azt mutatják, hogy milyen mappát átirányítástól van (tehát nem mondok, hogy egy), és tudom, hogy mit csoportházirendek, de nem használják őket kiszolgálók.

Nem tudom, mit mond más, mint azelőtt elkezdtem ezt projekt én nem azt mutatják, hogy hogyan kell létrehozni egy saját könyvtárat, hogy ezért én vagyok a megállapítás, hogy olyan nehéz.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Az Active Directory és e-mail kérdés.? atorres0506 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 November 3, 2009 08:59
Active Directory ... hol van? isaac appiah A Windows operációs rendszerek 1 17. június 2009 14:00
Importing bejelentkezési nevét, az aktív könyvtár egy CSV formátumú agtjev A Windows operációs rendszerek 0 15. június 2009 13:52
Win 2000Pro van 2 Program Files könyvtárban jensen1328 A Windows operációs rendszerek 2 7. június 2008 12:05
Kapcsolatok kiépítése révén Directory Submissions emmaonline Web Design, Hosting & SEO 6 15. március 2007 16:33
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.