![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tehát itt az én problémám, én kell, hogy hozzon létre egy saját könyvtárat az összes felhasználó (nagyon más dolog van kész létre), de egy felhasználónak meg kell tudnia, hogy az összes otthoni directorys (admin felhasználó), de nem know-how-ját, hogy ezt eddig minden felhasználó csak lásd a saját könyvtárában. Most megváltozott az engedélyt az admin felhasználó számára, hogy teljes körű ellenőrzést, hogy a szülő mappát, ahol a saját könyvtárat és a tárolás egyéb, mint hogy én vagyok stumped. Így tud akárki itt segítsen nekem! Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kérjük, ne kezdje duplicate threads, köszönöm.
| |||
| |||
| Szóval van-e valaki, hogy lehet segíteni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez az Active Directory? Van roaming profilok, vagy mappa átirányítástól? Ismeri csoport politika? Én természetesen feltételezve, hogy ez a Server 2003 / 2008. Alapvetően én azt meg kell WAY további információkért.
|
| |||
| |||
| Thanks for getting back to me serverguy. Ok Itt van a teljes setup, I have 4 servers minden futó Windows Server 2003 SP1. Szükségem van a szerverek futtatására Active Directory (ez a szerver is van a DNS és a DHCP telepítve van), file szerver, webszerver, print server. Mind a kiszolgálók létrehozását és működtetését, és ezek mind az ugyanazon a területen. Már setup my home könyvtárat minden felhasználó és dolgoznak (I am roaming profilok segítségével), de ahogy mondtam az utolsó utáni I need a felhasználó számára, hogy képes látni az összes többi felhasználó könyvtárában. Én nem azt mutatják, hogy milyen mappát átirányítástól van (tehát nem mondok, hogy egy), és tudom, hogy mit csoportházirendek, de nem használják őket kiszolgálók. Nem tudom, mit mond más, mint azelőtt elkezdtem ezt projekt én nem azt mutatják, hogy hogyan kell létrehozni egy saját könyvtárat, hogy ezért én vagyok a megállapítás, hogy olyan nehéz. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az Active Directory és e-mail kérdés.? | atorres0506 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | November 3, 2009 08:59 |
| Active Directory ... hol van? | isaac appiah | A Windows operációs rendszerek | 1 | 17. június 2009 14:00 |
| Importing bejelentkezési nevét, az aktív könyvtár egy CSV formátumú | agtjev | A Windows operációs rendszerek | 0 | 15. június 2009 13:52 |
| Win 2000Pro van 2 Program Files könyvtárban | jensen1328 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 7. június 2008 12:05 |
| Kapcsolatok kiépítése révén Directory Submissions | emmaonline | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 15. március 2007 16:33 |
| Téma eszközök | |
| |