![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אז הנה הבעיה שלי, אני צריך להקים בית הספרייה עבור כל המשתמשים שלי (מאוד כל דבר אחר לא מוכן להגדיר) אבל משתמש אחד צריך להיות מסוגל לראות את כל הבית directorys (משתמש מנהל) אבל אני לא יודע איך להגדיר את זה כל כך רחוק כל משתמש יכול לראות רק את המדריך שלהם הביתה. עכשיו יש לי שינה את ההרשאה של משתמש מנהל לתת שליטה מלאה על תיקיית האב שבו הביתה Directory ו להיות מאוחסן חוץ מזה אני stumped. אז האם מישהו יכול לעזור לי שם בחוץ!! שון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נא לא להתחיל פתילים כפולים, תודה.
| |||
| |||
| אז האם יש לכל אחד שיכול לעזור לי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה Active Directory? האם יש לכם נדידה פרופילים, או התיקייה ניתוב מחדש? האם אתה מכיר מדיניות קבוצתית? אני, כמובן, בהנחה שזה Server 2003 / 2008. למעשה, אני אומר שאנחנו צריכים דרך יותר מידע.
|
| |||
| |||
| Thanks for getting back to serverguy לי. אוקי הנה כל תוכנית ההתקנה, יש לי את כל 4 שרתים לפעול ב-Windows Server 2003 עם SP1. אני צריך להריץ את שרתי Active Directory (שרת זה גם יש לי את ה-DNS ו-DHCP מותקן עליו), שרת קבצים, שרת אינטרנט, שרת הדפסה. כל השרתים נקבעים והפעלה והם כולם חלק מאותו התחום. יש לי כבר את תוכנית ההתקנה של הבית שלי במדריך עבור כל המשתמשים שלי והם העבודה (אני משתמש נדידה פרופילים) אבל כמו שאמרתי את ההודעה האחרונה אני צריך משתמש יוכל לראות את כל שאר המשתמשים דף הבית ספריות. יש לי לא היה מה להראות התיקייה היא ניתוב מחדש (אז אני לא אומר את זה) ואני יודע מה מדיניות קבוצתית אך עדיין לא השתמשת בהם עם שרתים. לא יודע מה עוד להגיד אחרים מאשר לפני שהתחלתי לעשות את זה פרוייקט שהיה לי לא היתה להראות כיצד להגדיר הבית במדריך זה למה אני כל כך קשה למצוא אותה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Active Directory ו דוא"ל שאלה.? | atorres0506 | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 30 נובמבר 2009 17:42 |
| Active Directory ... איפה זה? | Isaac appiah | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -17 יוני 2009 14:00 |
| ייבוא התחברות שמות מ-Active Directory לתוך פורמט CSV | agtjev | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -15 בחודש יוני 2009 13:52 |
| הרוויחו 2000Pro יש 2 Program Files Directory | jensen1328 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 7 יוני 2008 12:05 |
| בניית קישורים באמצעות מדריך Submissions | emmaonline | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 6 | 15 מרץ 2007 16:33 |
| שרשרת כלים | |
| |