mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Man reikia sukurti namų katalogą visiems savo vartotojams

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 5, 2009, 15:30
Narys

Default Man reikia sukurti namų katalogą visiems savo vartotojams

Taigi čia mano problema, man reikia sukurti namų katalogą visiems savo vartotojams (labai dalykas dar yra pilnai įrengtas įsteigti), bet vienas vartotojas turi turėti galimybę matyti visus namų directorys (Administratorius vartotojas), bet aš ne žino, kaip tai padaryti, jei kiekvienas vartotojas gali peržiūrėti tik savo namų kataloge.

Now I have changed leidimo Administratorius vartotojui suteikti visišką kontrolę iš tėvų aplanką, kuriame namų kataloge ir saugomi išskyrus aš stumped.

So Can anyone out there help me!

Sean
Old Gegužė 6, 2009, 01:45
Administrator Grupė

Please don't start dubliuoti temas, ačiū.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 6, 2009, 07:31
Narys

Taigi, ar yra kas nors, kad gali man padėti?
Old Gegužė 6, 2009, 13:16
Moderatorius Grupė

Tai Active Directory?

Ar turite ryšio profilių arba perkelti aplanką?

Ar esate susipažinę su grupės politiką?

Aš, žinoma, darant prielaidą, kad tai yra Server 2003 / 2008.

Iš esmės aš sakau, mums reikia WAY daugiau informacijos.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Gegužė 6, 2009, 13:55
Narys

Thanks for getting back to me serverguy.

Gerai Čia yra mano visa sąranka, turiu 4 visi serveriai veikia Windows Server 2003 SP1. Man reikia paleisti serverius Active Directory (šis serveris turi savo DNS ir DHCP, įrengti ant jo), failų serveris, web serveris, spausdinimo serveris.

Visi serveriai yra įsteigti ir veikia ir jie visi iš to paties domeno dalis. Aš jau sukonfigūruoti namų katalogą visiems savo vartotojams ir jie veikia (aš naudoju ryšio profilius), tačiau kaip sakiau mano paskutinis post turiu vartotojas galės pamatyti visi kiti vartotojai home katalogams.

Manęs nebuvo galima matyti, kas yra perkelti aplanką (tai pasakysiu, kad ne į vieną) ir aš žinau, ką grupė politiką, bet ne panaudojo juos su serveriais.

Don't know what else to say, išskyrus prieš aš pradėjau daryti šio projekto man nebuvo parodyti, kaip sukurti namų katalogą, todėl esu surasti taip sunku.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Active Directory ir Siųskite klausimą?. atorres0506 Networking, Modems & VoIP 1 3 lapkritis 2009 08:59
Active Directory "... kur tai? Izaokas Appiah Windows "operacinės sistemos 1 Birželis 17, 2009 14:00
Importing prisijungimo vardus iš Active Directory į CSV formatu agtjev Windows "operacinės sistemos 0 Birželis 15, 2009 13:52
Win 2000Pro yra 2 program files kataloge jensen1328 Windows "operacinės sistemos 2 7 birželis 2008 12:05
Statyba ryšius per Rodyklės Pristatymai emmaonline Web Design, Hosting & SEO 6 Kovas 15, 2007 16:33
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.