![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Taigi čia mano problema, man reikia sukurti namų katalogą visiems savo vartotojams (labai dalykas dar yra pilnai įrengtas įsteigti), bet vienas vartotojas turi turėti galimybę matyti visus namų directorys (Administratorius vartotojas), bet aš ne žino, kaip tai padaryti, jei kiekvienas vartotojas gali peržiūrėti tik savo namų kataloge. Now I have changed leidimo Administratorius vartotojui suteikti visišką kontrolę iš tėvų aplanką, kuriame namų kataloge ir saugomi išskyrus aš stumped. So Can anyone out there help me! Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Please don't start dubliuoti temas, ačiū.
| |||
| |||
| Taigi, ar yra kas nors, kad gali man padėti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai Active Directory? Ar turite ryšio profilių arba perkelti aplanką? Ar esate susipažinę su grupės politiką? Aš, žinoma, darant prielaidą, kad tai yra Server 2003 / 2008. Iš esmės aš sakau, mums reikia WAY daugiau informacijos.
|
| |||
| |||
| Thanks for getting back to me serverguy. Gerai Čia yra mano visa sąranka, turiu 4 visi serveriai veikia Windows Server 2003 SP1. Man reikia paleisti serverius Active Directory (šis serveris turi savo DNS ir DHCP, įrengti ant jo), failų serveris, web serveris, spausdinimo serveris. Visi serveriai yra įsteigti ir veikia ir jie visi iš to paties domeno dalis. Aš jau sukonfigūruoti namų katalogą visiems savo vartotojams ir jie veikia (aš naudoju ryšio profilius), tačiau kaip sakiau mano paskutinis post turiu vartotojas galės pamatyti visi kiti vartotojai home katalogams. Manęs nebuvo galima matyti, kas yra perkelti aplanką (tai pasakysiu, kad ne į vieną) ir aš žinau, ką grupė politiką, bet ne panaudojo juos su serveriais. Don't know what else to say, išskyrus prieš aš pradėjau daryti šio projekto man nebuvo parodyti, kaip sukurti namų katalogą, todėl esu surasti taip sunku. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Active Directory ir Siųskite klausimą?. | atorres0506 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 3 lapkritis 2009 08:59 |
| Active Directory "... kur tai? | Izaokas Appiah | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 17, 2009 14:00 |
| Importing prisijungimo vardus iš Active Directory į CSV formatu | agtjev | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 15, 2009 13:52 |
| Win 2000Pro yra 2 program files kataloge | jensen1328 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 7 birželis 2008 12:05 |
| Statyba ryšius per Rodyklės Pristatymai | emmaonline | Web Design, Hosting & SEO | 6 | Kovas 15, 2007 16:33 |
| Temos įrankiai | |
| |