![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tātad šeit ir mana problēma, man vajadzīgs, lai izveidotu mājas direktorija visiem maniem lietotājiem (tieši tas vēl ir viss gatavs izveidot), bet viens lietotājs ir jāspēj redzēt visas mājas directorys (admin lietotājs), bet man nav zina, kā noteikt šo līdz šim katrs lietotājs var redzēt tikai savā mājas mapē. Tagad es esmu mainījusies atļauju admin lietotājam sniegtu pilnu kontroli mātes mapi, kur mājas direktoriju un uzglabāt, izņemot, ka es esmu stumped. Līdz ar to var jebkurš, kas tur man palīdzēt! Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lūdzu nesāciet dublēt pavedieni, thanks.
| |||
| |||
| Tātad, nav neviena tāda, kas var man palīdzēt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir Active Directory? Vai jums viesabonēšanas profiliem, vai mape redirection? Vai Jūs esat iepazinušies ar grupas politiku? Es, protams, pieņemot, ka tas ir Server 2003 / 2008. Būtībā es saku mums ir tā vairāk informācijas.
|
| |||
| |||
| Paldies par Atgriešanās uz mani serverguy. Ok here is my visa setup, man ir 4 serveri, visi darbojas uz Windows Server 2003 ar SP1. Man vajag serveri palaist aktīvo direktoriju (šī servera ir arī mans DNS un DHCP uzstādīta uz to), failu serveris, web serveris, drukas serveris. Visi serveri ir izveidota un darbojas, un tie ir daļa no paša jomā. Es jau setup my home directory visiem maniem lietotājiem un tās darbs (es izmantoju viesabonēšanas profiliem), bet kā jau es teicu savā pēdējā pasta man ir nepieciešams lietotājam, lai varētu redzēt visas citu lietotāju mājas direktorijas. Man nav bijis parādīt, ko mape redirection ir (tik es saku neviens to, ka viens), un zinu, kāds grupu politikas, bet nav tās lietojuši ar serveriem. Nezinu, ko vēl teikt, izņemot, pirms sāku darīt šo projektu man nav bijis parādīt, kā izveidot mājas direktoriju, kas ir iemesls, kāpēc es esmu atrast tik grūti. |
![]() |
|
| Bookmarks |