![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Więc tutaj jest mój problem, bo potrzebne do utworzenia katalogu domowego dla wszystkich moich użytkowników (bardzo to wszystko jest jeszcze gotowe skonfigurować), ale jeden użytkownik musi być w stanie zobaczyć wszystkie rodzime directorys (użytkownik admin), ale nie wiedzieć, jak ustawić to do tej pory każdy użytkownik może zobaczyć tylko ich własny katalog domowy. Teraz mam zmiana pozwolenia dla użytkownika admin do pełnej kontroli do folderu nadrzędnego, w którym katalogu domowym i są inne niż zapisane, że jestem stumped. Więc może ktoś tam mi pomóc! Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proszę nie powielać wątków początku, dzięki.
| |||
| |||
| Więc czy istnieje taka, która może mi pomóc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy to jest Active Directory? Masz roamingu profili lub folderów? Czy znasz zasad grupy? Ja oczywiście przy założeniu, to Server 2003 / 2008. Zasadniczo Mówię potrzebujemy znacznie więcej informacji.
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za powrocie do mnie serverguy. Ok tu jest mój cały konfiguracji; Mam 4 serwery wszystkie uruchomione w systemie Windows Server 2003 z dodatkiem SP1. Muszę serwerów uruchomić usługi Active Directory (serwer również moje DNS i DHCP zainstalowane na nim), serwer plików, serwer WWW, serwer wydruku. Wszystkie serwery zostały założone i uruchomione i wszystkie są częścią tej samej domenie. Mam już konfiguracji mojego katalogu domowego dla wszystkich moich użytkowników i ich pracy (ja przy użyciu profili mobilnych), ale jak już mówiłem w moim ostatnim postem muszę użytkownika, aby móc zobaczyć wszystkie z katalogów domowych innych użytkowników. I nie zostały pokaż co folderów jest (tak powiedzieć, nie będę się do tego jednego) i wiem co to grupa polityk, ale nie korzystał z ich serwerów. Nie wiem co jeszcze powiedzieć inne niż przed zacząłem ten projekt nie został pokazują jak skonfigurować katalog domowy That's why I am so hard to stwierdzenie. |
![]() |
|