![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Deci, aici este problema mea, am nevoie de a crea un director de origine pentru toţi utilizatorii mei (lucru foarte altceva este gata înfiinţate), dar un utilizator trebuie să fie posibilitatea de a vedea tot de la domiciliu directorys (admin utilizator), dar eu nu stiu cum sa stabilit asta până acum fiecare utilizator poate vedea doar propriile lor directorul home. Acum s-au schimbat permisiunea pentru admin utilizator pentru a oferi control complet la folderul părinte în cazul în care directorul de acasă şi de a fi depozitate, altul decât cel Sunt stumped. Deci, poate cineva acolo, ajuta-ma!! Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vă rugăm să nu începeţi să duplicat Fire, multumesc.
| |||
| |||
| Deci este vreo unul care poate să mă ajute? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este acest Active Directory? Ai roaming profiluri, sau un dosar de redirecţionare? Sunteţi la curent cu politica de grup? Sunt, desigur, presupunând că acest lucru este Server 2003 / 2008. Practic am spune WAY Avem nevoie de mai multe informaţii.
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru a obţine înapoi la mine serverguy. Bine, aici este meu întreg setup; Am 4 toate serverele care ruleaza pe Windows Server 2003 cu SP1. Am nevoie de server pentru a rula Active Directory (acest server are, de asemenea, şi-mi DNS DHCP instalat pe el), server de fişiere, server web, server de imprimare. Toate serverele sunt înfiinţate şi să fie difuzate şi toate sunt parte din acelaşi domeniu. Am deja setup meu directorul home pentru toţi utilizatorii mei şi în care locul de muncă (eu sunt de roaming, utilizând profiluri), dar după cum am spus in ultimul meu post am nevoie de un utilizator să fie posibilitatea de a vedea tot de la alţi utilizatori de origine directoare. Nu am fost arăta ce folder de redirecţionare este (asa ca am sa va spun ca nici unul) si stiu ce politicile de grup, dar care nu au folosit-le cu servere. Nu ştiu ce altceva să spun, altele decât înainte am inceput sa facem acest proiect am avut nu au fost arată cât de a crea un director de origine si de aceea eu sunt de constatare este atat de greu. |