![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Tak tu je môj problém, pretože som potreboval nastavit domovský adresár pre všetky moje užívateľov (veľmi vec inak je všetko pripravené nastaviť), ale jeden užívateľ musí byť schopný zobraziť všetky domáce directorys (admin užívateľa), ale nemám vedieť, ako ho nastaviť až doteraz každý užívateľ môže vidieť iba svoje vlastné domovský adresár.
Teraz som zmenil povolenie pre užívateľa admin dať plnú kontrolu do nadradeného priečinka, kde domovský adresár a skladovanie iné ako som pne. Takže tam môže ktokoľvek pomôžte mi! Sean |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Please don't start duplicitní vlákna, vďaka.
|
|||
|
|||
|
Takže je nejaký taký, ktorý môže pomôcť?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je to Active Directory?
Máte roamingových profilov, zložky alebo presmerovania? Ste oboznámení s politikou skupiny? Ja som samozrejme za predpokladu, je to Server 2003 / 2008. V podstate som říkal ĎALšIE potrebujeme viac informácií.
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka za dostáva späť ku mne serverguy.
Ok tu je môj celý nastavenia, mám všetky 4 serverov bežiacich na Windows Server 2003 SP1. Potrebujem servery plynúť Active Directory (tento server má aj môj DNS a DHCP nainštalovaný na to), súborový server, web server, tlačový server. Všetky servery sú nastavené a beží a všetky sú súčasťou rovnakej doméne. Už som nastavením môjho domovského adresára pre všetkých užívateľov a my si prácu (já používám cestovný profily), ale ako som povedal už v posledný príspevok Potřebuji užívateľ byť schopný vidieť všetky ostatné užívatelia domovských adresároch. Nebol som ukázať, čo je presmerovanie zložky (tak budem hovoriť, že nie na jednom) a viem, aké zásady skupiny, ale neboli použité im serverov. Neviete, čo iného povedať, než iné, ako som začal robiť tento projekt som nebol ukazujú, ako vytvoriť domovský adresár, že to, prečo som to tak ťažké nájsť. |