![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Дакле овде је мој проблем, а ја је потребно за постављање хоме директоријум за све моје корисници (врло ствар је све остало спремно поставити), али један корисник мора бити у могућности да видите све куће дирецторыс (админ корисник) али ја не знати како се поставити до сада сваки корисник може да види само своје хоме директоријум. Сада сам променио је сагласност за админ кориснику да да потпуну контролу на матичну фасциклу где хоме директоријум и похрањују, осим да сам стумпед. Значи може било ко помоћ мене тамо! Сеан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Молимо вас, немојте почети дупле теме, хвала.
| |||
| |||
| Па ко је ту што може помоћи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то Ацтиве Дирецторы? Јесте ли добили роминг профила, или фасциклу преусмјерење? Јесте ли упознати са правилима групе? Ја сам, наравно, уз претпоставку је ово Сервер 2003 / 2008. Углавном сам СТАЗНИ рекавши нам треба више информација.
|
| |||
| |||
| Хвала за добијање натраг на мене сервергуы. Ок овде је мој цео сетуп; Имам 4 серверима све изводи на систему Уиндоус Сервер 2003 са СП1. Требам серверима изводити Ацтиве Дирецторы (овом серверу има моја ДНС и ДХЦП инсталиран на њему), филе сервер, уеб сервер, принт сервер. Сви сервери су је поставити и трчање и сви они су део исте домена. Већ сам сетуп мој хоме директоријум за све моје корисници и они раде (ја сам помоћу роминг профила), али као што сам рекао на мој задњи пост ми је потребно да корисник моћи видети све од других корисника хоме директоријумима. Нисам био показати шта фасциклу преусмјерење је (па ћу рећи да то не један), а ја знам шта, али су правила групе не користе их са сервера. Не знам шта друго рећи, осим пре него сам започео овај пројекат радиш сам имао није био показати како поставити хоме директоријум зато сам га тако тешко проналажење. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Активног директоријума и е-маил питање. | аторрес0506 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 30. новембар 2009 17:42 |
| Ацтиве Дирецторы ... где је то? | Изак аппиах | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 17. јуна 2009 14:00 |
| Увоз логин имена из Ацтиве Дирецторы у ЦСВ формату | агтјев | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 15. јуна 2009 13:52 |
| Уин 2000Про има 2 програм филес дирецторы | јенсен1328 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 7. јуна 2008 12:05 |
| Грађевинска Линкс Дирецторы Кроз Поднесци | еммаонлине | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 6 | 15 март 2007 16:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |