![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Yani burada sorun var; ben bütün kullanıcılar (çok şey başka bir ev dizinine kurmak için gerekli tüm ayarlamak) ama hazır bir kullanıcının ihtiyaç duyduğu tüm ev directorys (yönetici kullanıcı) görmek için ama yok edebilmek için nasıl bu kadar bugüne kadar sadece kendi ev dizininizde görebilirsiniz her kullanıcı için biliyorum. Şimdi yönetici kullanıcı için ana klasöre tam kontrol sağlamak için izni değişti nerede ev dizini ve diğer saklanmıyor daha ben stumped yaşıyorum. Yani herkes orada bana yardımcı olabilir! Sean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lütfen, teşekkür çoğaltmak Threads başlatılmaz.
| |||
| |||
| Bu yüzden herhangi biri bana yardımcı olabilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu, Active Directory mi? Size profilleri veya klasör yeniden yönlendirme dolaşım var mı? Grup poliçe sahibi misiniz? Ben tabii bu Server 2003 / 2008 varsayarak, dedi. Esasında ben de ihtiyacımız daha fazla bilgi YOLLU söylüyorum.
|
| |||
| |||
| Bana geri serverguy almak için teşekkür ederiz. Tamam burada tüm kurgusunda; ben 4 sunucuları tüm Windows Server 2003 SP1 ile çalıştırıyorum. Ayrıca (bu sunucuya Active Directory çalıştırmak için sunucuları gerekir), dosya sunucusu, web sunucusu, yazıcı sunucusu benim DNS ve DHCP üzerine yüklenmiştir. Tüm sunucu kurmak ve işletmek ve aynı alan tüm parçasıdır. Zaten tüm kullanıcılar için kurulum ev dizini ve çalışma (I profilleri dolaşım) ama kullanıyorum olarak benim son diğer tüm kullanıcıların ev dizinlerinin görebilirsiniz bir kullanıcı ihtiyacı sonrası söyledi. (Ben hiç bir) ve grup ilkeleri ancak sunucular ile ne kullandığınızı değil bilmek ki ne klasör yeniden yönlendirme göster henüz bulunuyor. Ne başka söylenecek Bilmiyorum daha önce I had değil olarak nasıl neden bu kadar zor bulma ki bir ev dizinine kurmak için bu proje yaparak başladı. |
![]() |
|
| Bookmarks |