![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Требам про 2000 и КСП Про помоћи са мојим Адвент МЦСЕ наравно. Ја тренутно имају 2-деск врховима оба трчање КСП хоме. Може било ко предложи јефтини! и једноставан начин добијања држите у про верзије ми треба? Много хвала Роб |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли сте квалификовани за М $ Студентски софтвера ?
| |||
| |||
| Пхил Многобројан захвалност за савет. Као што сам 39 година, био сам сумњичави бих добити студент ратес, али кад сам ушао Дошашће као моју школу / цоллеге сам био угодно изненађен да га види на списку! КСП Про упгарде купио за 57 £. Само треба да про 2000 сада. Претпостављам старог пословног пц можда га, ако сам могао добити од једне? Хвала опет. Роб |
|
| |||
| |||
| Пхил Хвала за линк на ебаы! Изгледа савршено, а цена је леп превише! Ипак, је да је пуна верзија или она морати старију верзију система Уиндоус инсталирате на врху? Могу вам рећи са слике? Неко је питао сличан питање, али не мислим продавцу је јасно у својим одговор. Хвала опет. Роб |
|
| |||
| |||
| То не изгледа као да је надоградњу диска, али ако је било, да не би требало да буде проблема, под условом да имате стари У95 или У98 диска, јер ће једноставно тражити условљеног производ диск бити уметнута, током као "чисте" инсталације. |
|
| |||
| |||
| Не могу да вам продати Уиндоус КСП Про кључ ако можете скинути ОС и спали га на диск |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| ако је то значило у из кеыген или илегалан копирате онда не лол, мој пц је дошао с њим, али сам хтела па сам само видик видик инсталиран на њему, па ни његова буде активиран |
|
| |||
| |||
| То навика посао Бојим се, као што ће бити кључ за ОЕМ приказ КСП Про и неће да раде са другим верзијама. Исто тако сам сигуран да би се у повреди М $ ЕУЛА. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус 2000 не ради са новим процесор | баццхус21 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 18 март 2009 02:08 |
| Не могу да инсталирате Уиндоус 2000 или Уиндоус Ме | томтхедруммер1992 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 18 | 4 април 2008 11:14 |
| Уиндоус 2000 Про Лозинка | Падды101 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 7 октобар 2007 00:23 |
| Уиндоус 2000 производ кључ за промену | Омер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 2 октобар 2007 05:32 |
| Уиндоус 2000 проф | Омер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 27. јула 2007 16:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |