kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Én ostobán kikapcsolta a vgasave a Vista

Reply

Téma eszközök
Old Június 14 2009, 19:44
Új tag Csoport

Default Én ostobán kikapcsolta a vgasave a Vista

Én ostobán kikapcsolta a vgasave a kilátás és most szüksége van hátra, hogy valaki mondja meg nekem, hogy én vagyok, hogy meg ezt?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vista Üdvözöljük Központ - Vista bejelentkezés fagyása dzsungel-bhoy A Windows operációs rendszerek 7 21. június 2009 13:47
Mi a legjobb módja annak, hogy tájékoztasson telepítése Vista 64bit Vista 32bit fölött? Theresonly1 A Windows operációs rendszerek 3 25. május 2009 08:58
Kettős Kubuntu Vista és a Vista telepítve 1. Black Magic Linux és OS Alternatív 1 27. március 2009 15:14
Ostobán Noisey Hűtőborda d0od Processzorok, alaplapok és RAM 12 21. július 2008 15:01
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.