menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Ikony nezobrazují ve Windows XP Black Edition

Reply

Thread Nástroje
Old 15. června 2009, 05:06
Nový člen skupiny

Default Ikony nezobrazují ve Windows XP Black Edition

Ahoj. Jen jsem nainstalované Windows XP černý ed. Všechno v pořádku, dokud jsem změnil můj obrazovce rez. A teď když udělat, aby můj plochu ikony show, ale ne s jakýmkoliv obrázkem. Stejné pro svůj úkol bar. Jen mezery, kde se obrazy jsou ment to be. Když mi můj hover myší nad nimi je napsáno jméno a softwaru, klepněte na něj i když to funguje dobře, ale sitll obrázek není k dispozici. Stejné s firefox. ne "Zpět" "Home" "obnovit" ect ect

Iv tryed změnou apprance a propertys.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
AMD Phenom 9950 Black Edition? Murgy90 Procesory, základní desky & RAM 1 25.srpna 2009 14:44
AMD Phenom II X4 940 Black Edition redden137 Procesory, základní desky & RAM 4 12. ledna 2009 03:26
Nezobrazuje ikony na nástrojové liště IE witsend26 Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 19. prosinec 2008 18:30
Windows Vista Black Edition barev Pro XP Gurbir Operační systémy Windows 11 12. května 2008 09:58
Black složku ikony Aladdin Operační systémy Windows 1 25. října 2007 07:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.