![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Jen jsem nainstalované Windows XP černý ed. Všechno v pořádku, dokud jsem změnil můj obrazovce rez. A teď když udělat, aby můj plochu ikony show, ale ne s jakýmkoliv obrázkem. Stejné pro svůj úkol bar. Jen mezery, kde se obrazy jsou ment to be. Když mi můj hover myší nad nimi je napsáno jméno a softwaru, klepněte na něj i když to funguje dobře, ale sitll obrázek není k dispozici. Stejné s firefox. ne "Zpět" "Home" "obnovit" ect ect Iv tryed změnou apprance a propertys. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| AMD Phenom 9950 Black Edition? | Murgy90 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 25.srpna 2009 14:44 |
| AMD Phenom II X4 940 Black Edition | redden137 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 12. ledna 2009 03:26 |
| Nezobrazuje ikony na nástrojové liště IE | witsend26 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 19. prosinec 2008 18:30 |
| Windows Vista Black Edition barev Pro XP | Gurbir | Operační systémy Windows | 11 | 12. května 2008 09:58 |
| Black složku ikony | Aladdin | Operační systémy Windows | 1 | 25. října 2007 07:10 |
| Thread Nástroje | |
| |