kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Ikon nem jelenik meg a Windows XP Black Edition

Reply

Téma eszközök
Old Június 15 2009, 05:06
Új tag Csoport

Default Ikon nem jelenik meg a Windows XP Black Edition

Helló. Én csak telepített Windows XP fekete ed. Minden rendben volt, amíg Meggondoltam Řež képernyőn. És most, ha történik, hogy az én asztali ikonok mutatják, de nem minden képet. Ugyanaz az én feladatom bar. Csak, ha a hiányos képek ment is. Amikor én hover egeret azt mondja nekik, hogy a szoftver nevét, és kattintson rá, ha ez szerkezet finom sitll, de nincs kép. Ugyanaz a Firefox. nem "Back" Home "Refresh" ect ect

Iv tryed megváltoztatása apprance és propertys.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
AMD AMD Phenom 9950 Black Edition? Murgy90 Processzorok, alaplapok és RAM 1 Augusztus 25, 2009 14:44
AMD Phenom X4 940 II Black Edition redden137 Processzorok, alaplapok és RAM 4 12. január 2009 03:26
Ikon nem jelenik meg az IE eszköztár witsend26 Web böngésző és FTP Clients 2 19. december 2008 18:30
Windows Vista Black Edition Színséma For XP Gurbir A Windows operációs rendszerek 11 12. május 2008 09:58
Fekete mappa ikon Aladdin A Windows operációs rendszerek 1 25. október 2007 07:10
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.