![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Én csak telepített Windows XP fekete ed. Minden rendben volt, amíg Meggondoltam Řež képernyőn. És most, ha történik, hogy az én asztali ikonok mutatják, de nem minden képet. Ugyanaz az én feladatom bar. Csak, ha a hiányos képek ment is. Amikor én hover egeret azt mondja nekik, hogy a szoftver nevét, és kattintson rá, ha ez szerkezet finom sitll, de nincs kép. Ugyanaz a Firefox. nem "Back" Home "Refresh" ect ect Iv tryed megváltoztatása apprance és propertys. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| AMD AMD Phenom 9950 Black Edition? | Murgy90 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | Augusztus 25, 2009 14:44 |
| AMD Phenom X4 940 II Black Edition | redden137 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 12. január 2009 03:26 |
| Ikon nem jelenik meg az IE eszköztár | witsend26 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 19. december 2008 18:30 |
| Windows Vista Black Edition Színséma For XP | Gurbir | A Windows operációs rendszerek | 11 | 12. május 2008 09:58 |
| Fekete mappa ikon | Aladdin | A Windows operációs rendszerek | 1 | 25. október 2007 07:10 |
| Téma eszközök | |
| |