mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Piktogramos nerodomi Windows XP Black Edition

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 15, 2009, 05:06
Naujas Narys

Default Piktogramos nerodomi Windows XP Black Edition

Labas. Aš ką tik įdiegta "Windows XP" Black ED. Viskas buvo gerai, kol aš pasikeitė mano ekrano rez. Ir dabar, jei padaryti kad mano darbalaukio piktogramos rodo, bet ne su bet vaizdas. Tas pats mano užduočių juostoje. Tiesiog spragas vaizdai mento būti. When i hover mano pele per juos ji sako programinės įrangos pavadinimas ir kada aš spustelėkite jį It works fine, bet sitll ne vaizdas. Tas pats su Firefox. ne "Atgal" Pagrindinis "," Refresh "ect ect

IV tryed keičiasi apprance ir propertys.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
AMD Phenom 9.950 Black Edition? Murgy90 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Rugpjūtis 25, 2009 14:44
AMD Phenom X4 II 940 Black Edition redden137 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 12 sausis 2009 03:26
Piktogramos nerodomas IE įrankių juostoje witsend26 Naršyklėms & FTP Klientai 2 19 gruodis 2008 18:30
"Windows Vista" Black Edition spalvų schemą XP Gurbir Windows "operacinės sistemos 11 Gegužė 12, 2008 09:58
Black aplanko piktogramos Aladdin Windows "operacinės sistemos 1 25 spalis 2007 07:10
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.