![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Aš ką tik įdiegta "Windows XP" Black ED. Viskas buvo gerai, kol aš pasikeitė mano ekrano rez. Ir dabar, jei padaryti kad mano darbalaukio piktogramos rodo, bet ne su bet vaizdas. Tas pats mano užduočių juostoje. Tiesiog spragas vaizdai mento būti. When i hover mano pele per juos ji sako programinės įrangos pavadinimas ir kada aš spustelėkite jį It works fine, bet sitll ne vaizdas. Tas pats su Firefox. ne "Atgal" Pagrindinis "," Refresh "ect ect IV tryed keičiasi apprance ir propertys. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| AMD Phenom 9.950 Black Edition? | Murgy90 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 14:44 |
| AMD Phenom X4 II 940 Black Edition | redden137 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 12 sausis 2009 03:26 |
| Piktogramos nerodomas IE įrankių juostoje | witsend26 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 19 gruodis 2008 18:30 |
| "Windows Vista" Black Edition spalvų schemą XP | Gurbir | Windows "operacinės sistemos | 11 | Gegužė 12, 2008 09:58 |
| Black aplanko piktogramos | Aladdin | Windows "operacinės sistemos | 1 | 25 spalis 2007 07:10 |
| Temos įrankiai | |
| |